Rusya başkanlık seçimleri ALTSO'da yapılacak

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolos Yardımcısı Vyacheslav Mikhaylov ve Alanya Rus Eğitimi ve Kültür Derneği Başkanı Ekaterina Gündüz ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

Rusya başkanlık seçimleri ALTSO'da yapılacak

Başkonsolos Yardımcısı Vyacheslav Mikhaylov, 10 Mart 2018 de gerçekleştirilecek Rusya Federasyonu başkanlık seçimlerinde Alanya’daki yerleşik Rus vatandaşlarının oy kullanabilmesi için seçime ev sahipliği yapacak olan ALTSO’da Başkan Şahin ile konuya ilişkin hazırlıkları değerlendirdi. 

banner111
ALTSO Başkanı Mehmet şahin, Alanya’da yoğun biçimde bulunan Rus Vatandaşlarının ülkelerinde gerçekleşecek seçimlerde oy kullanabilmesi için oda olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ve misafirlerini Türk Usul ve göreneklerine uygun biçimde ağırlamak istediklerini söyledi.

Bilindiği üzere ALTSO başkanı Mehmet şahin her iki ülke arasında yaşanan uçak krizinin ardından çok sayıda başarılı organizasyonu gerçekleştirerek ilişkilerin normale dönmesine önemli katkılarda bulunmuştu.

MİKHAYLOV’DAN, ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolos Yardımcısı Vyacheslav Mikhaylov da ALTSO başkanı Mehmet Şahin’in Türkiye ve Rusya arasındaki dostluğa çok önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, “Başkanımız her konuda vatandaşlarımıza destek oluyor. Bu da bizleri son derece memnun ediyor. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. ALTSO’da yapılacak seçimlerimizin de ülkemiz için hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 13:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83