Rüzgar'dan üreticilere ÇKS uyarısı

Alanya İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, 2017 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarını güncellemelerinin 30 Haziran’da sona ereceğini belirterek, çiftçilere kayıtlarını yenilemeleri uyarısında bulundu.

Rüzgar'dan üreticilere ÇKS uyarısı
İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurmayan üreticilerin mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemelerinin yapılmayacağını belirterek, Mazot, gübre, toprak analizi ve bakanlığımızın verdiği diğer tüm destekleme ödemelerinden faydalanmak isteyen çiftçilerimizin öncelikle 30 Haziran 2017 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt yaptırmalarını; mazot, gübre ve toprak analizi desteği başvuru dilekçelerini vermeleri gerektiğini söyledi.

Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) şu ana kadar 3530 çiftçinin kaydını yaptırdığını, belirten İlçe Müdürü Rüzgar, “Bakanlığımızın bütün desteklemelerinden faydalanmak için öncelikle çiftçilerimiz (ÇKS) kayıtlarını mutlaka yaptırmalılar. Üreticilerimiz her hangi bir mağduriyet yaşamamak için 2017 yılı ÇKS kayıtlarını 30 Haziran 2017 tarihine kadar İlçe Müdürlüğümüze gelerek yaptırsınlar.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83