Sağlamel Alanya'yı uyardı! Mağdur olmayın

Alanya Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Sağlamel, vatandaşların mağdur olmamaları için uyardı.

Sağlamel Alanya'yı uyardı! Mağdur olmayın

Alanya Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Tuğran Sağlamel, dışarıdan gelen ve kim olduğunu bilmedikleri klima ve beyaz eşyaların bakımlarını yapmak için gelen kişilere karşı vatandaşları uyararak, "Sezonun açılması havalarında ısınmaya başlaması nedeniyle Alanya dışından farklı şehirlerden servis adı altında klima ve beyaz eşyaların bakımlarını yapmak için vatandaşlarımız aranmakta ve buralarda işler yapılmaktadır. Bu kişiler bakım başladığı işte bir çok parça değiştirerek yüksek ücretler almakta ve halkımız mağdur edilmektedir.

banner111
Alanya Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası olarak bizlere ulaşan şikayetçilerden dolayı halkımızı bu konu hakkında dikkatli olmaları konusunda bilgilendirme ihtiyarcı duyduk. Evleriniz ve işyerlerinizde tanımadığınız kim olduğunu bilmediğiniz kişilere iş yaptırılmamasını, yaptırdğınız her işte Can ve Mal tehlikesi olduğunuda unutmayalım. Seyyar olarak çalışan bu kişilerin kalitesiz ve yönetmelik dışı malzemeler kullanmaktadır. Sizlere bizimde yardımcı olabilmemiz için yatırdığınız işlerinde karşınızda muhatap bulabileceğiniz dükkanı olan, Vergi ve Oda kaydı olan kişilerin tercih edilmesi, tüm üyelerimizde bulunan oda kimlik artını göstermelerini isteyerek işinin ehli olan belgeli ustalarımızı tercih etmenizi önemle rica ederim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83