'SAHİLDE 90'LI YILLARA DÖNÜŞ BAŞLAR'

Alanya'daki 41 plaj büfesinin Valilik kararıyla yeniden Antalya BŞB'ye verilmesi endişe yarattı. ALTİD Başkanı Sili "Büfeler otelcilere verilmezse sahillerde 90'lara dönüş başlar" dedi

'SAHİLDE 90'LI YILLARA DÖNÜŞ BAŞLAR'
Antalya Valiliği, Alanya plajlarına ilişkin 3. Bölge İdare Mahkemesi'nin (BİM) aldığı karar üzerine Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu'nu yeniden topladı ve MHP'li Alanya Belediyesi'ne verilen 41 sahil büfesini yeniden AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne verdi. Bu durumu değerlendiren Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, mevcut kira sözleşmesi Hazine ile Alanya Belediyesi arasında yapılmış olan büfelerde sorun olmadığını söyledi. 

'RANTA KURBAN EDİLMESİN' 

BU büfelerin zaten Alanya'nın uhdesinde olduğunu vurgulayan Sili "Ancak Mahmutlar, Kargıcak ve Türkler'deki anlaşmaları bitmiş olan büfelerde sıkıntı var. Bu büfeler ranta kurban edilmemeli ve yine otelcilere verilmelidir. Aksi takdirde sahillerde 90'lara dönüş başlar" dedi. 90'lı yıllar, Alanya plajlarında başıboşluk ve denetimsizliğin hakim olduğu, sürekli olayların yaşandığı yıllardı. Olaylar, plajların belediyeye, büfelerin ALTİD'e tahsisiyle sona ermişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83