Şahin: Alanya'nın marka değeri yükselir

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Haziran ayı olağan meclis toplantısı 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleştirildi. İskele ile Yat Limanı projesi hakkında bilgi veren Başkan Şahin, iskeledeki yatların Akan mevkiindeki marinaya, oradaki yatlarında şehrin merkezinde yer alan iskeleye taşınmasının Alanya’nın marka değerini yükselteceğine dikkat çekti.

Şahin: Alanya'nın marka değeri yükselir
Açılış, yoklama ve mazeretlerin bildirilmesinin ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak iftar programını geleneksel hale getirdiklerine dikkat çeken Başkan Mehmet Şahin, “Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da yoğun programına rağmen katılarak bizleri onurlandırdığı geleneksel 4’üncü iftar organizasyonumuza katılan herkese çok teşekkür ederim. ALTSO olarak birlik beraberliğin güzel bir örneğini bir kez daha tüm kamuoyuna gösterdik” dedi.




ŞAHİN: “MARKA DEĞERİMİZİ YÜKSELTİR”

Başkan Şahin, İskele ile Yat Limanının yer değiştirmesi başta olmak üzere Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak taleplerini iftarda Bakan Çavuşoğlu’na ilettiklerini söyledi. Başkan Şahin, “İskeledeki yatların Akan mevkiindeki marinaya, oradaki yatların da şehrin merkezinde yer alan İskele’ye taşınması Alanya’mızın marka değerini yükseltecektir. Bu konuda çalışmalara başladık. Hem Marina yönetimiyle hem de Yatçılar Kooperatifi’yle görüştük” dedi.

Başkan Şahin, İskele ile Yat Limanı’nın yer değiştirmesinin yanı sıra İskandinav ve diğer Avrupa ülkelerinden Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na uçak seferlerinin arttırılması, beton fiyatlarında yaşanan adaletsizlikler ve Alanya’da yer alan Göç İdaresi Bürosu’nun fiziki şartlarının yetersizliği konusunda Bakan Çavuşoğlu’ndan taleplerde bulunduğunu açıkladı.




ŞAHİN: “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARAK, TARAFLARI BİR ARAYA GETİRDİK”

Alanya Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Demirel’in ziyaretiyle ilgili de bilgiler veren Başkan Şahin, “Alanya İskelesi’nde yaşanan sorunlar zaman zaman su yüzüne çıkmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Yatçılar Kooperatifiyle, Balıkçılar Kooperatifi arasında bir sıkıntı olmuştu. Elimizi taşın altına koyarak tarafları bir araya getirmek suretiyle sorunun çözümüne destek olup, sorunları gidermiştik. Şimdi de iskelede uygulanan havuz sisteminde yeni sorunlar ortaya çıkmış. Bu konuda da Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Demirel ve yönetimi odamıza gelerek bizlerden destek istedi” dedi.

Sorunun çözümüyle ilgili olarak çalışmaya başladıklarını belirten Başkan Şahin, Alanya Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda görüşlerini net bir şekilde açıkladıklarına vurgu yaptı. Başkan Şahin, “Liman Başkanlığı’nca Alanya İskelesi’nde çalışan teknelerin denetlenmesi için oluşturulan komisyona meclis üyemiz Ömer Yenialp’i odamız adına görevlendirdik. İskele, gerçekten de Alanya’mızın kalbi. Bu bölgenin doğal güzellikleri, fiziki yapısı bu bölgenin imajının Alanya’mızın imajı ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir şekilde Alanya’mıza gelen misafirlerimizin büyük çoğunluğu mutlaka bu bölgeyi ziyaret ediyor. Ortada böyle bir gerçek varken Alanya olarak iskelemizin kötü olaylarla anılmasının, şehrimizin imajını zedeleyecek oluşumların olmasına asla izin vermemeliyiz. Bu yüzden dün olduğu gibi bundan sonra da bu konu ile ilgili hassasiyetimiz devam edecektir. ” dedi.


Başkan Şahin ayrıca Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, SGK Müdürü Muharrem Kaya, Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na servis yapan ALTSO üyeleri ve Alanyaspor taraftarlarından Şimşekler Grubu’nun ziyaretleri konusunda da meclis üyelerini bilgilendirdi. 
Başkan Şahin, konuşmasının son kısmında ise yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ile 25 Haziran 2017 Pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın da hayırlara vesile olmasını temenni ederek, meclis üyelerinin bayramını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 16:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83