ŞAHİN: BAKANLIKLARI ZİYARET EDECEĞİZ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı olağan meclis toplantısı 26 Ocak 2016 Salı günü ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış, yoklama ve mazeretlerin bildirilmesinin ardından yönetim kurulu faaliyetleri ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından meclis üyelerine aktarıldı.

ŞAHİN: BAKANLIKLARI ZİYARET EDECEĞİZ
ALTSO Yönetim Kurulu olarak önümüzdeki hafta Ankara’ya giderek, Tarım, Turizm, Ekonomi ve Ulaştırma bakanlıklarına ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Şahin, “Alanya’mızın sorunlarını, çözüm önerilerini, üyelerimizden gelen talepleri ilgili bakanlıklara bildireceğiz” dedi.

ŞAHİN: HAL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

ALTSO öncülüğünde yürütülen Yeni Toptancı Hali projesi kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e bir görüşme yaptıklarını aktaran Başkan Şahin, “Hal yetkilisi arkadaşlarımızla Menderes beyi ziyaret ettik. Başkanımız bize projenin Haziran ayı gibi ihaleye çıkacağını müjdeledi. İnşallah projemiz hayata geçtiği zaman Alanya’mız modern bir hale kavuşacak” dedi.

ŞAHİN: ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİK

Üye odaklı çalışmalar öncelik verdiklerini belirten Başkan Şahin, “Odamıza kayıtlı asansör firmaları ve müteahhitleri yakından ilgilendirdiğini düşündüğümüz asansör güvenliği ve imar yönetmeliği ile ilgili 20 Ocak Çarşamba günü bir bilgilendirme toplantısı düzenledik. Bildiğiniz gibi insan sağlığı ile doğrudan ilgili ve son yıllarda yapılan yasal düzenlemeler ile de sektör için çok daha büyük bir önem arz eden bu konuyla alakalı çalışmalar yürüten Türk Standartları Enstitüsüne odamızda bir çalışma ofisi tahsis etmiştik” dedi.

YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Şahin’in konuşmasından sonra söz alan ALTSO Meclis Üyesi, ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, Litvanya Turizm Fuarı’nda ALTAV olarak Alanya’yı en güzel şekilde tanıttıklarını ifade etti. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, ALTAV konusunda yaptığı çalışmalar sebebiyle de teşekkür eden Yılmaz, fuar izlenimlerini meclis üyeleriyle paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83