Şahin'den Alanya'ya bir müjde daha

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Mahmutlar ve Konaklı’daki ALTSO üyelerine verdiği ‘Noter’ sözünü de unutmadı. Şahin bu amaçla Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Hakim Feyzullah Taşkın’ı ziyaret etti. Ziyarette, Eski Alanya Cumhuriyet Başsavcısı şimdiki Yargıtay Savcısı Musa Taşkın da yer aldı.

Şahin'den Alanya'ya bir müjde daha

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, verdiği sözlerin takipçisi olmaya devam ediyor. Başkan Şahin, Alanya’nın en kalabalık mahallelerinden olan Mahmutlar ve Konaklı’ya noter kurulmasıyla ilgili olarak yürüttüğü çalışmalara hız verdi.

banner111
Açılacak noterlerin sadece Mahmutlar ve Konaklı’ya değil, Okurcalar, Avsallar, Türkler, Payallar, Kestel, Demirtaş ve Kargıcak gibi yakın mahallelere de hizmet vermesi bekleniyor.

TAŞKIN TALİMATI VERDİ

Konaklı ve Mahmutlar’ın Alanya şehir merkezine uzaklığını ve nüfusun yoğunluğunu anlatan yazılı başvuruyu daha önce yapan ALTSO Başkanı Şahin’in talebi üzerine Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürü Feyzullah Taşkın’ın resmi işlemleri hemen başlattığı öğrenildi.

ŞAHİN’DEN SAVCI TAŞKIN’A TEŞEKKÜR

Başkan Şahin, “Üyelerimiz Mahmutlar’a, Konaklı’ya noter istiyor. Bizde gerekli yasal mevzuatı araştırdık. Gerekli başvuruları tamamlayıp, görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İnşallah en kısa sürede Konaklı ve Mahmutlar’a noterin gelmesiyle ilgili çalışmalardan iyi sonuçları elde edeceğiz. Bu girişimlerde bizlere destek veren Eski Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın’a da çok teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83