Şahin'den Alanya'ya müjde üstüne müjde

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Mahmutlar Mahallesi’nde işadamları ile bir araya geldiği toplantıda kendi çabalarıyla Alanya Nüfus Müdürlüğü’nde açılan Göç İdaresi Ofisi’nin Atatürk Evi civarında müstakil bir binaya taşınması konusundaki girişimlerinin olumlu sonuçlandığını söyledi. Şahin, “Bu birim daha iyi hizmet verecek bir mekana taşınacak. Gerekirse bu mekanın kirasını oda olarak biz öderiz” dedi.

Şahin'den Alanya'ya müjde üstüne müjde
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, seçime 1 aydan az bir süre kale çalışmalarını sürdürüyor.  Şahin Cumartesi günü de Mahmutlar’ın tanınmış işadamlarından Mustafa Sönmez’in düzenlediği ve Mahmutlar’da faaliyet gösteren üyelerin katıldığı yemekli toplantıda üyelere seslendi. 

Yapılan çalışmalarla ilgili üyelere kısa bilgiler veren Başkan Şahin  “Mustafa Sönmez' kardeşime böyle bir organizasyonda bir araya gelmemizi sağladığı için teşekkür ediyorum. 2013'te sizler bize teveccüh gösterdiniz. Biz de sizlerin teveccühünü, güvenini ve itibarını sarsmamak için elimizden geleni yaptık” dedi.




‘ÜYE ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPTIK’

4 yıl boyunca hep üye odaklı proje ve çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Şahin, “2013 yılında seçime girerken verdiğimiz vaatleri seçildikten sonra ki ilk 6 ayda tamamladık. Daha sonra yapmış olduğumuz hizmetler söz vermeden yaptıklarımız. Biz verdiğimiz sözleri yaptık, artık yatalım demedik. Aynı ciddiyetle üye odaklı çalışmalarımızı sürdürdük.  Üyelerimizin sorunlarıyla ilgili yerel yönetimlere gittik. Gerek Alanya Belediyesi'ne gerekse Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne gittik. Oda başkanlarına diğer sivil toplum örgütlerinden destek istedik. Temizlik, eğlence vergisinden tutun tabela, reklam vergisine, imarla ilgili harçlara kadar indirimler istedik. Belediye başkanlarından söz aldık. Alanya'da o kadar çok çalışmalar yaptık. Alanya'da lokomotifimiz turizm, tarım ve inşaat, emlak olmak üzere 3'e ayrılıyor. Bunların üçüyle ilgili ayrı çalışmalar yaptık. Bunlardan birisi hal projesi. Daha Serik, Gazipaşa projeye başlayamadı. İnşallah 2018'in ortalarında biz sonlandıracağız. ALTSO olarak biz üstlendik. Korkmadık, bunu başaramayız demedik” şeklinde konuştu. 




‘MAHMUTLAR’A FAKÜLTE BİNASI KAZANDIRACAĞIZ’

Mahmutlar’ın faaliyet gösteren esnafların yaşadığı sorunları da yakinen bildiğini söyleyen Başkan Şahin, “Mahmutlar gerçekten koca bir şehir. Baktığımız zaman nüfus ve gelişmişlik olarak birçok ilçeden daha iyi konumda. Biz size buradan söz vermek istiyorum. Nasıl ALTSO MYO’yu 5.5 ay gibi bir sürede yaptıkysak, Alaaddin Keykubat Üniversitemizin bir tane fakülte binasının da Mahmutlar’a yapılması için lokomotif olacağız. Söz veriyorum arkadaşlar. İnşallah Mahmutlar’ımıza bir tane üniversite, ve ALKÜ’ye bağlı bir fakülte binasını Mahmutlarımıza kazandıracağım. Bunu söz veriyorum. Biz ne söz verdiysek yaptık” dedi.




ŞAHİN’DEN GÖÇ İDARESİ MÜJDESİ

Başkan Şahin ayrıca bir müjde de Göç İdaresi ile ilgili verdi.  Şahin şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Alanya’mızda Göç İdaresi şubemiz var. Ancak kendisine ait bir binası olmadığı için tam verimli olarak hizmet veremiyor. Bizde ALTSO olarak bu konuya çözüm bulmak adına Alanya’da Atatürk Evi’nin alt kısmında bulunan ve Gerçek Alanya Gazetesi’nin eski kullandığı tarihi evi kiraladık. Göç İdaresi en kısa sürede oraya taşınacak ve en iyi şekilde Alanya’mıza daha kaliteli hizmet sunmaya devam edecek.” Başkan Şahin ayrıca Akdağ, ALTSO Ankara Ofisi, Toptancı Hali, Organize Sanayi gibi yapılan çalışmalarla ilgili de üyelere bilgiler verdi. Şahin’in konuşmasının ardından üyeler Başkan Şahin’e yoğun ilgi gösterdi. Gerçekleştirilen toplantıya Alanya Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Hasan Basar, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye İnşaat Sektörü Meclisi Genel Koordinatörü Alaattin Çakır’ın yanı sıra çok sayıda ALTSO üyesi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2017, 10:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83