Şahin 'Rent A Car' sektörünün sorunlarını dinledi

Sektörel toplantılarla üye buluşmalarına büyük önem veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, bugün de araç kiralama firmalarının temsilcileriyle bir araya geldi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in davetiyle Araç Kiralama Kuruluşları Derneği (AKKDER) Başkanı Ergün Akça, Alanya İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Avcı ve Alanya Turizm Müdürlüğü’nden İbrahim Saraç da toplantıda yer aldı.

Şahin 'Rent A Car' sektörünün sorunlarını dinledi
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, üyelerinin sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Başkan Şahin, 17 Ocak 2017 Çarşamba günü de Rent A Car sektöründe faaliyet gösterin ALTSO üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Şahin, üyelerin sorunlarını tek tek not alarak, çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Dün de döviz bürolarının temsilcileri ile bir araya gelen Şahin’in rent a car firmalarının görüş ve düşüncelerini aldıklarını dile getirdi. 
Şahin, “Her sektörde olduğu gibi araç kiralama firmalarının görüşlerine büyük önem veriyoruz. Turizmin önemli unsurlarından olan bu sektörün daha iyi yerlere gelebilmesi adına bir istişare toplantısı düzenlendik. Toplantımıza kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini de davet ettik. Özellikle emniyet müdürlüğü ve vergi dairesi ile sektörün ilişkilerini geliştirmesinin önemli olduğunu gördük. Biz de buradan elde ettiğimiz sonuçları ilgili merciler ile paylaşacağız” dedi.

Toplantıda trafikte karşılaşılan sorunlar başta olmak üzere araçların kirada olduğu dönemde gelen cezalardan ortaya çıkan mağduriyet gibi çok sayıda konu başlığı ele alındı.

Alanya İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Avcı da bu rent a car firmaları ile ALTSO aracılığıyla bir araya gelerek çok olumlu bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizler her zaman toplumun menfaatine olacak yerde insiyatif almaya hazırız. Kuralları uygularken mağduriyet olmaması için üzerimize düşeni yapma gayreti içindeyiz. Bugün de sağ olsun ALTSO Başkanımız bizi yakın ilişkilerde bulunduğumuz araç kiralama firmalarının temsilcileri ile buluşturdu. İnşallah bu işbirliğinden güzel neticeler alınır” dedi.

ŞAHİN: “ÜYELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

‘Üyelerimizin sorunları bizim sorunlarımız, onların sorunlarına yasal mevzuatlar çerçevesinde çözüm üretmek bizim işimiz’ diyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, her yıl kahvaltılı istişare toplantılarında, komite toplantılarında ve iftar organizasyonlarında üyelerle bir araya geldiklerini hatırlattı. Başkan Şahin, “Dün döviz sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizle istişare toplantısında bir araya gelmiştik. Bugün de Rent A Car sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili olarak üyelerimizde bir aradayız. ALTSO Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana üye odaklı çalışmalar yürüterek, üyelerimizin her zaman yanında olduk” dedi.

ÜYELERDEN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Toplantıya katılan üyeler, sektörde yaşanan gelişmeleri Başkan Şahin ve katılımcılarla paylaşarak, yaşanan sıkıntılar hakkında da bilgi verdiler. ‘Başkanımız Mehmet bey sağolsun bizim sorunlarımızla her zaman ilgilendi, ilgilenmeye de devam ediyor’ diyen üyeler, Başkan Şahin’e üyelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83