Şahin ve Çavuşoğlu'ndan Böcek'e geçmiş olsun ziyareti

Şahin ve Çavuşoğlu'ndan Böcek'e geçmiş olsun ziyareti
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, İş İnsanı Aydın Çavuşoğlu ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Başkan Böcek'in zorlu korona mücadelesini kazanmasının ardından gerçekleşen buluşmada Şahin ilk olarak Böcek’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Başkan Böcek’in Siyasi Danışmanı İlker Deniz Sayın’da hazır bulundu.

Başkan Böcek ve Başkan Şahin arasındaki samimi sözler görüşmede dikkat çekti.

BÖCEK: ‘DOSTUM ŞAHİN İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, kendisini ziyaret eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin için "Mehmet Şahin benim dostum, kardeşimdir. Alanya için işbirliği içinde çalışıyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

ŞAHİN: ‘BAŞKANIMA SAĞLIK VE BAŞARILAR DİLİYORUM’

Başkan Şahin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kısa bir sürede katı atık tesisini Alanya’ya kazandırarak başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Muhittin Böcek başkanıma, işbirliği içerisinde yürüttüğümüz Türkler Toptancı Hali ve Güzelbağ Sanayi Sitesi projelerimize de gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette kendisini çok iyi gördüm. Rabbim sağlık sıhhat versin, yolunu açık etsin. Ayrıca, sayın başkanımıza ve siyasi danışmanı İlker Deniz Sayın’a bize gösterdikleri konukseverlik nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2021, 08:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83