Samani'den Alanya muzuna destek

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Alanya ziyareti kapsamında Alanya Muz Üreticileri Birliği üyeleriyle görüştü.

Samani'den Alanya muzuna destek

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile birlikte Muz Üreticileri Birliği’ne gelen Samani’yi Birlik Başkanı Hüseyin Güney karşıladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Konferans Salonu’ndaki toplantıda Birlik Başkanı Hüseyin Güney, Alanya’daki muz üretimi, üreticilerin sorunları ve beklentileri hakkında Samani’ye bilgi verdi. Daha sonra söz alan muz üreticileri, yaşadıkları sorunları anlattılar ve Samani’den destek istediler.

banner111
Muz Üreticileri’ne hükümet olarak en büyük desteği verdiklerini belirten Samani” muzun geliştirilmesi, üretimin arttırılması, raf ömrünün uzatılması ve pazarlanması konusunda yapılacak çalışmalara destek vereceğiz “ dedi. Samani konuşmasının ikinci kısmında da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve neden Evet denilmesi gerektiği konusunda detaylı bilgiler verdi. Üreticilerin yeni sistemle ilgili sorularını da yanıtlayan Samani ev sahipliğinden ötürü Güney’e teşekkür etti.
 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 10:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83