SAPADERE PROJESİ GÜÇLENEREK BÜYÜYOR

“Sapadere Kardelen Kanyonu ve Köyler İstihdamla Güçleniyor” projesi, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin “Kardelen Eko-Tur” projesine iştirakçi olarak dahil edildi.

SAPADERE PROJESİ GÜÇLENEREK BÜYÜYOR
Mart ayında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından, Demirtaş Mahallesi’ne bağlı Sapadere Kanyonu’nda startı verilen “Sapadere Kardelen Kanyonu ve Köyler İstihdamla Güçleniyor” projesi güçlenerek devam ediyor.


POROJE, “KARDELEN EKO-TUR”A İŞTİRAKÇİ OLARAK DAHİL EDİLDİ


Alanya Belediyesi’nin Kardelen Projesi, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından Akseki, İbradı ve Gündoğmuş Belediyelerinde gerçekleştirilen ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen “Kardelen Eko-Tur” projesine iştirakçi olarak dahil edildi.


Bundan sonra, Sapadere Kanyonu’nun tanıtımı, “Kardelen Eko-Tur” Projesi kapsamında düzenlenecek olan her türlü tanıtım faaliyetlerinde diğer bölgelerle birlikte tanıtılacak.


Kanyonun tanıtımı, hazırlanacak olan web sitesindeki dinamik haritada, City Maplerde yayınlanacak. Ayrıca Sapadere Kanyonu’ndaki yürüyüş yolunun koordinatları da ulusal ve uluslar arası tanıtımlarda kullanılacak.


YÜCEL, AKSEKİ’DE YAPILAN TOPLANTIDA KATILIMCILARA PROJE HAKKINDA BİLGİ VERMİŞTİ.


Turizmin 12 aya yayılması için ekolojik turizmin teşviki ve desteklenmesini kapsayan “Eko-Tur” projesinin tanıtımı geçtiğimiz ay Akseki’de yapılan toplantıda gerçekleştirilmişti. Gündoğmuş Kaymakamı Mustafa Üner, Akseki Kaymakamı Murat Beşikçi, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal’ın katıldığı toplantıda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sapadere Kanyonu’nda sürdürülen Kardelen ve Salep Orkidesi projesini ve proje kapsamında köylere sağlanacak istihdamı anlatmıştı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 08:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83