Saray Mahallesi’ne kadın aday

29 yıldır Saray Mahallesi’nde yaşayan ve uzun süre Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan emekli Başkomiser Sevgi Tanışık muhtarlık adaylığını açıkladı.

Saray Mahallesi’ne kadın aday

1960 yılında Ankara’da doğduğunu ve İşletme Fakültesi’ni bitirdikten sonra 2006 yılında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde komiser yardımcısı olarak göreve başladığını belirten muhtar adayı Tanışık, “1960 Ankara doğumlu. İşletme Fakültesi mezunu 29 yıldır Saray Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Evli 3 çocuk annesi, 1990 yılında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde komiser yardımcısı olarak göreve başladım.  Uzun yıllar Alanya’da komiser ve başkomiser rütbelerinde görev yaptıktan sonra 2006 yılında emekli oldum” dedi.

“MAHALLE SAKİNİ DEĞİL MAHALLE SAHİBİ OLALIM”

Hayat Tecrübesini ve çalışkanlığını mahalle halkına gösterebilmek için aday olduğunu dile getiren Tanışık, “Gelin Mahallemizi birlikte yönetelim. Mahalle sakini değil, mahalle sahibi olalım. Sizlere hizmet etmek, sorunlarınıza en kısa sürede çözüm bulmak ve isteklerinizi en iyi şekilde yerine getirmek için, Hayat tecrübemi, dürüstlüğümü, çalışkanlığımı siz değerli mahalle sakinleriyle paylaşmak için adaylığımı açıkladım. Hizmet için, sizler için, mahallemiz için desteğinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83