Seçimler ertelendi ama Tuna durmuyor

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna, önümüzdeki aylarda yapılması düşünülen ALTSO seçim çalışmalarına ekibiyle birlikte ara vermeden devam ediyor.

Seçimler ertelendi ama Tuna durmuyor
Her hafta Salı günleri seçim ofisinde toplantı yaparak çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Tuna, bu hafta grup sorumlusu üyelerle bir araya geldi. Her gruptan 2’şer üye olmak üzere toplamda 50 üyenin katıldığı daraltılmış toplantıda, son bir ayın değerlendirilmesi ve gelecek günlerde yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.
Toplantıda, ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna ve grup üyelerinin aldığı ortak kararda, bire bir üye odaklı ziyaretlerin grup sorumlusu üyelerle yapılması, üyelerin sorun ve taleplerinin yerinde dinlenerek çözüm üretilmesi ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili üyelerin bilgilendirilmesi konusunda ortak karar alındı.

Her Salı akşamı seçim ofisinde değişik meslek gruplarının temsilcileri ile bir araya geleceklerini söyleyen Başkan Adayı Mustafa Tuna, “Meslek gruplarımızın temsilcileri ile çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ben de ekibimde Alanya için taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız.“ dedi.

Öte yandan Tuna, grup temsilcilerinin kendi aralarında yaptığı toplantılara bizzat katıldığını Alanya’nın geleceğini şekillendirecek hizmetler konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.
   

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83