Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Irak’ın kuzeyindeki Kanireş bölgesinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit düşen sözleşmeli er 26 yaşındaki Cumali Gür, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Cumali Gür için ailesinin yaşadığı Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi'ndeki meydanda tören düzenlendi. Törene katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü baba Nazım Gür ve anne Yiter Gür'e başsağlığı diledi. Anne Gür, tabuta sarılarak "Cumalim senin için ben savaşacağım, canım kuzum" derken, şehidin kardeşi Yasemin ise ağabeyinin askeri kamuflajını giyerek tabuta sarıldı ve "Ağlamak yok, benim abim ağlamaz, ben de ağlamam abi. Ağlamam" dedi. 
Şehidin tabutu İl Müftüsü Osman Artan tarafından kıldırılan cenaze namazının ve yapılan duanın ardından askerler ve baba Nazım Gür’ün elinde omuzlara alındı. Askeri bandoyla tekbirler eşliğinde elden ele götürülen şehit Gür’ün naaşı Kızılot Mezarlığına defnedildi.
Törene, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Garnizon Komutanı Tahir Savran, milletvekilleri, belediye başkanları, askeri erkan, şehidin yakınları ve yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83