Şehidimizin son isteği yerine getirilecek

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın tek isteğinin kızını özel kolejde okutmak olduğu öğrenildi. Alanya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Cihan Baba harekete geçerek, "Şehidimizin kızı bizim kızımızdır." dedi.

Şehidimizin son isteği yerine getirilecek

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın cenazesi Alanya'da toprağa verildi. On binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreni ardından şehidimizin eniştesi Şahin Yalçın şehidimizin son isteğini söyledi.

banner111
Yalçın, Şehit Fatih Uysal'ın vatan sevgisi ile dolu bir genç olduğunu belirtti ve "Şehit olacağını biliyordu. Biz gururluyuz. Alanya bölye bir tören görmedi. Vatan sağ olsun diyoruz." dedi.

BAHÇEŞEHİR KUCAK AÇTI

Enişte Yalçın, Şehit Fatih Uysal'ın son bir isteğinin olduğunu belirtti. Şehidimizin kızı olan 4 yaşındaki Ada'yı özel kolejde okutmak istediğini dile getiren Yalçın'ın bu isteği sonrası Alanya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Cihan Baba harekete geçti. Baba, "Şehidimizin kızı bizim kızımızdır. Ada artık Alanya Bahçeşehir öğrencisidir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83