ŞEHİDİMİZİN YÜREK BURKAN YAŞAMI

Şehidimizin komşusu Erdal Sandal şehit polisi yakından tanıdıklarını belirterek, “8-10 yıldır mahallede komşuyuz. Geçici görevle Mardin'e gitti. İki tane çocuğu vardı. Yaşlı bir de annesi vardı, ona da bakıyordu. Alanya'yı seviyordu.

ŞEHİDİMİZİN YÜREK BURKAN YAŞAMI
Bugün Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK tarafından düzenlenen patlayıcılı tuzakta şehit düşen Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un Alanya'daki evinde taziye çadırı kuruldu. 

Bugün sabah saat 06.30 sularında Dargeçit ilçesinde inşaatı devam eden bir okulda çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekibinin güvenliğini sağlamak için yola çıkan polis ekibinin bulunduğu zırhlı araçta, yola döşenen patlayıcının patlatılması üzerine şehit düşen İbrahim Halil Aksoy (45) için Alanya ilçesi Kızlarpınarı Mahallesi Ezgi Apartmanı'nda taziye çadırı kuruldu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Büro Amirliği'nde 13 yıllık görevinin ardından 3 yıl önce Antalya İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne tayin edilen Aksoy’un son olarak geçen yıl Mardin'e tayini çıktığı öğrenildi. Şehit Aksoy'un eski görev yeri olan Alanya'daki evindeki cenaze hazırlıkları ise komşuları tarafından gerçekleştiriliyor. Komşusu Erdal Sandal şehit polisi yakından deneme bonusu tanıdıklarını belirterek, “8-10 yıldır mahallede komşuyuz. Geçici görevle Mardin'e gitti. İki tane çocuğu vardı. Yaşlı bir de annesi vardı, ona da bakıyordu. Alanya'yı seviyordu. Kendisi aslen Urfalıydı fakat terör Alanyalı veya Urfalı dinlemiyor. Burada ailesinden kimse olmadığı için biz elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.

Cenaze töreniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, şehidin cenazesinin Alanya'da yarın toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83