ŞEHİT POLİSİMİZ ALANYA'YA MI DEFNEDİLECEK?

Alanya'da 13 yıl görev yapan şehit polisimiz İbrahim Halil Aksoy'un Alanya'dan ev aldığı ve Alanya'ya defnedilmek istediği öğrenildi.

ŞEHİT POLİSİMİZ ALANYA'YA MI DEFNEDİLECEK?
Mardin'in Dargeçit ilçesinde okul yakan teröristler, olay yerine giden polis aracına bombalı tuzak kurdu! Hain saldırıda biri emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy ve 3 polis şehit oldu. Aksoy'un 13 yıl  Alanya'da görev yaptığı, Alanya’dan Antalya’ya oranda Dargeçit'e geçen yıl atandığı öğrenildi. 

OKULU ATEŞE VERİP, OLAY YERİNE GİDEN POLİSE TUZAK KURDULAR  

Dargeçit ilçesinde bir okul sabah saat 06.00 sıralarında teröristler tarafından ateşe verildi. Ateşe verilen okula müdahale etmek için zırhlı araçla olay yerine giden polis ekiplerine teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu aracın içinde bulunan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu şehit oldu.  

ALANYA'YA DEFNEDİLMEK İSTEDİ

Şehit olan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy uzun yıllar Alanya Emniyetinde istihbarat şubesinde başkomiseri olarak görev yaptı. Daha sonra ise Antalya'ya atandı. Geçtiğimiz yıl ise Mardin'in Dargeçit ilçesine atanan Aksoy orada bir yılını tamamlayamadan şehit oldu. Bedava bahis Aksoy'un evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Alanya’da evi bulunan Aksoy’un emekliliğinin ardından Alanya’ya yerleşmeyi planladığı öğrenildi. Bu nedenle şehit eşinin, Aksoy’un Alanya’ya defnedilmesini istediği de öğrenildi. Öte yandan Aksoy’un PKK’nın Akdeniz sorumlusunu Mersin’de yakalayan ekibin başında görev adlığı da öğrenildi. 

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI 

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgede operasyon başlatıldı. Olayın ardından Mardin Emniyet Müdürü Lütfullah Pekcan Dargeçit ilçesine giderek olayla ilgili inceleme yaptı. Şehit polisler için öğleden sonra Mardin Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek. 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83