ŞEHİT POLİSİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Mardin’in Dargeçit ilçesinde şehit olan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy için Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen mevlid okutuldu.

ŞEHİT POLİSİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Mardin’in Dargeçit ilçesinde şehit olan Dargeçit İlçe Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy için Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen mevlid programına katıldı.

banner111
Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un acılı ailesini yalnız bırakmayarak acılarını paylaşıp ortak olmaya çalışan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy için düzenlenen mevlid programına katıldı. Kaymakam Tanrıseven “Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’a Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Allah ailesine de Sabrı cemil lütfetsin” dedi.


Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un acılı ailesi, Şehit için düzenlenen cenaze töreni, taziye, mevlid için, başta Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e, Alanya Belediye Başkan Vekili Hasan Özdemir’e ve diğer yetkililerle birlikte tüm Alanya halkına ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiklerini belirtiler.


Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy’un için düzenlenen mevlid programına, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Vekili Hasan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür Saka, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının idarecileri, Meslek Odası temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 19:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83