ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehitlerimiz için mevlit okutuldu.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

 Teröristlerin saldırısında şehit düşen Polis Memuru Abdullah Ümit Sercan ve Mardin'in Nusaybin İlçesinde  teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit düşen Polis Özel Harekat Memuru Coşkun Nazilli ve tüm şehitler için,  Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından  mevlit  programı düzenlendi.

banner111
Mevlid programında, Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Öcalan “Başta, Polis Memuru Abdullah Ümit Sercan ve Coşkun Nazilli kardeşlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz anmak ve hayırla yad etmek için bir araya geldik. Emeği geçenlere ve bizden desteğini esirgemeyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehit Polis Özel Harekat Memuru Coşkun Nazilli abisi Mustafa Nazilli yaptığı konuşmada, "Acımız çok büyük. Bizleri yanlız bırakmayarak acımızı paylaştınız. Bir nebze de olsa acımızı hafiflettiniz. Başta Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Şehitlerimiz için düzenlenen mevlit programındaki yaptığı değerlendirmede, “Vatan uğruna şehit düşen güvenlik kuvvetlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Allah ailelerine de sabrı cemil lütfetsin. Şu anda doğu ve güneydoğu da görev yapan kahraman güvenlik güçlerimizin de Allah yardımcısı olsun” dedi.

Programda Şehit aileleri ve yakınları her konuda yanlarında olduklarından dolayı başta Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ve diğer yetkililerle birlikte tüm Alanya halkına ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Şehitlerimiz için Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen mevlit programına, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Hadim Kaymakamı Ömer Büyükergen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının idarecileri, Meslek Odası temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83