'Şehrimize örnek projeler kazandırıyoruz'

Haftalık Encümen Toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 17 Nisan Salı saat 10.00’da gerçekleştirilecek Kapalı Salı Pazarının açılış törenine tüm vatandaşları davet etti. Başkan Yücel, Alanya’ya örnek projeler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

'Şehrimize örnek projeler kazandırıyoruz'
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen sonrası belediye hizmetleri ve gündeme dair konularda açıklamalarda bulundu. Alanya Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kapalı Salı Pazarı’nın 17 Nisan Salı günü saat 10.00’da açılışını yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Yücel, “Biz örnek projelerle yola çıkmıştık. Her zaman Alanya’da örnek projeler yapıyoruz. Bu vesileyle de kapalı pazar yeri taahhütlerimiz vardı. Salı pazarımızı baştan sona yenileyerek örnek bir kapalı pazar yerine dönüştürdük. Allah izin verirse, 17 Nisan Salı günü saat 10.00 Kapalı Pazaryerimizin resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Hem pazarcı esnafımıza, hem de bölge halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim . Sağlıklı ve konforlu bir alan oluşturuldu. Şimdiden hayırlı olsun. Tüm halkımızı da açılışa bekliyoruz” diye kaydetti.

“BELEDİYE’NİN BİR KURUŞUNA BİLE DOKUNMADAN MUHTARLARIMIZLA MAKEDONYA GİTTİK-GELDİK”

Mahalle muhtarlarıyla Makedonya’ya yapılan kültür gezisiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şu açıklamalarda bulundu:

“ Bundan yıllar önce mahalle muhtarlarımıza verilmiş bir sözüm vardı. O da bugünlere nasip oldu. Belediye bütçesinden herhangi bir harcama, bir kuruş bile bir harcama olmadı. Sözümü yerine getirmek için arkadaşlarımızla bir ata yadigarı olan Makedonya’ya bir kültür gezisi, aynı zamanda sosyal projelerle ilgili bir gezi düzenledik. Oradaki üniversiteleri, büyükelçilikleri ziyaret ettik. Hatta Yunus Emre Vakfını dahi ziyaret ettik. Çok güzel de sonuçlar doğurdu. Ben

sadece sözümü yerine getirdim. Yerel yönetimlerin birlikteliğini ortaya koyan bir gezi oldu. Bu şehri biz her zaman birlikte yönetelim prensibiyle yola çıkmıştık. Birlikte de yönetiyoruz. Belediyemizin de bir kuruşuna bile dokunmadan kendi imkanlarımızla gittik geldik. Biz bunun kararını alalı 6 ayı geçmişti, yasal süreçler, izinler vs. mevsimi de beklemiştik. Bunlar güzel şeyler, ülkemizde daha da güzel şeyler olacağına inanıyorum” dedi.

“ALANYSPOR STORE MAĞAZASI’NA ŞEHRİMİZİN EN GÜZEL YERİNİ VERDİK”

Makedonya’da olmaları nedeniyle açılışına katılamadıkları Alanyaspor’un resmi satış mağazası Alanyaspor Store’la ilgili de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel, “Alanyaspor’a verdiğimiz Store alanı şehrimizin en güzel yerlerinden biri. Ben o gün Makedonya’da olmam nedeniyle açılışına katılamadım. Hem Alanyasporumuza hem de Alanya halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN VE TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAC KANDİLİNİ ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİM”

Vatandaşların Mirac Kandili’ni de bugünden tebrik eden Belediye Başkanı Yücel, “Yarın gece mübarek Mirac Kandilimizi idrak edeceğiz. Müslümanlar için çok önemli dini günlerden biri olan Mirac Kandilimizin Alanyamıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum ve tüm halkımın da kandilini bugünden tebrik ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83