Şencan'dan önemli duyuru

Alanya THD Başkanı Cemal Şencan önemli bir açıklama yaptı.

Şencan'dan önemli duyuru
Alanya Tüketici Hakları Derneği Başkanı Cemal Şencan sosyal medya üzerinden bir duyuru yaptı. Şencan duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

Derneğimiz; tüm halkımıza tüketici hakları konularında her türlü bilgilendirme ve yönlendirme hizmetlerinin yanı sıra, bundan böyle her türlü ticari veya kurumlarla yaptıkları sözleşmeden doğan anlaşmazlıkları konularında yardımcı olmak maksadıyla dava dilekçeleri yazma, belge oluşturma, dosya hazırlama, ihtar çekme vs. konularında da yardımcı olma kararı almıştır.

Derneğimiz; adliye çevresinde bulunan bazı arzuhalcilerin makbuz dahi vermeden gelişi güzel yüksek bedeller aldıkları konusunda derneğimize yapılan şikayetler üzerine, tüketicilerimizin mağduriyetini önlemek maksadıyla bu uygulamayı başlatmıştır.

Bu tür sorunları olan tüketicilerimizin ellerinde bulunan tüm belgeleri ile derneğimize şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Ancak, bu tür hizmetler derneğimizin üyelerinden her hangi bir bedel talep edilmeden, derneğiz üyesi olmayan tüketicilerimizden makbuz karşılığı bağış adı altında küçük bir bedel karşılığında hizmet verilecektir. 

Önemle duyurulur.

Daha geniş bilgi: 

Telefon: 0242 513 9960 veya 05327878527  
ADRES: Atatürk Cad. Ticaret Odası arkası Alanya

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83