SICAK ASFALTA İLK KEZ KAVUŞTULAR

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın, Emişbeleni, Toslak, Hacıkerimler ve Yeniköy Mahallerini bir birine bağlayan 6 kilometrelik grup yolu sıcak asfaltla kapladı. Toslak Muhtarı Mehmet Yüksel, “Toslak kurulduğundan bu yana sıcak asfalt görmemişti” dedi.

SICAK ASFALTA İLK KEZ KAVUŞTULAR

 Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Antalya’nın her noktasına ulaşım rahatlığını sağlamak için asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya’nın Emişbeleni, Toslak, Hacıkerimler ve Yeniköy Mahalleri’ni bir birine bağlayan 6 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla kapladı. Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Güney, “4 mahallemizin 6 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla kaplayarak, bölge insanına en kaliteli hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

banner111
Sıcak asfalt çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Toslak Mahallesi Muhtarı Mehmet Yüksel, “Toslak kurulduğundan bu yana sıcak asfalt görmemişti. Talebimizi değerlendirerek, bölgemiz grup yolunu sıcak asfaltla kaplatan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’e sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 12:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83