SICAK BAYRAM

Antalya'da, dokuz günlük kurban bayramı tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahile akın etti. Tatilciler, hava sıcaklığının 28 dereceyi bulduğu kentte denize girdi.

SICAK BAYRAM
Türkiye’nin bir çok yerinde soğuk hava etkisini göstermeye başlarken, turizm kenti Antalya’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havayı ve bayram tatilini fırsat bilenler kendilerini dışarı atarken, tercih edilen yerlerin başında sahil ve plajlar geldi. Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı, bayram tatilini geçirmek için kente gelen tatilcilerle doldu taştı. Güneşin kendini yer yer gösterdiği kentte vatandaşlar sahilde hem sohbet etti, hem de denizin keyfini çıkardı. Kahve ve güneş keyfi yapan tatilciler, Akdeniz’in mavi sularında kulaç attı. Hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının 29 derece olduğu turizmin başkentinde denize giren yerli tatilciler hem tatil hem de akraba ziyareti yaptı. Yabancıların ziyaret ettiği yerlerin başında Konyaaltı sahili geldi. Her zamanki gibi denizin keyfini en çok çocuklar çıkardı.

Ankara’dan Antalya’ya tatile gelen Bayram Keskin, kurban bayramının maneviyatının yüksek olduğunu belirterek, “Kurban kesene, kesemeyenlere de hayırlı olsun. Tüm İslam aleminin bayramı mübarek olsun. Yarın için kurbanımızın kesim sırasını aldık. Bugünde güneşli havada misafirlerimizle denize geldik. Antalya’da olduğumuz için şanslıyız. Güzel bir havada tatilimizi geçiriyoruz” dedi.

Samsun’dan Antalya’ya tatile gelen Hülya Kabadayı da, “Bu yıl kurban kesemedik. Ama ağabeyim kesecek. Birlikte güzel bir kurban bayramı geçiriyoruz. Bugün denize geldik. Güneşli bir havada denize giriyoruz. Sohbet ediyoruz. Tüm İslam aleminin kurban bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83