Sipahioğlu'ndan yürekleri burkan Bahri Şenli paylaşımı

Sipahioğlu'ndan yürekleri burkan Bahri Şenli paylaşımı
Alanya’nın Dereköy Mahallesi’ne bağlı Susuz Yaylası’nda içinde iki Alanyalı tanınmış aileye mensup gencin bulunduğu araç yoldan çıkarak 150 metrelik uçuruma düştü. Araç sürücüsü Bahri Şenli (25) olay yerinde can verirken, yanında bulunan Abdurrahman Alaettinoğlu (39) emniyet kemeri sayesinde yaralı kurtuldu.
Bahri Şenli’nin cenazesinin bugün Enişdibi Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.
Alanya Belediye Meclisi’nin eski üyelerinden, CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi, İç Mimar Gökhan Sipahioğlu, elim kazada hayatını kaybeden Bahri Şenli’nin ardından buruk bir mesaj paylaştı.



İşte o mesaj…

Bir yanda söylemek isteyip de söylemediklerin olur, bir yanda geçen zaman. Puslu bir şekilde göz önüne tebessüm ettiği bir an; fotoğraf karesi gibi gelir akla. İşte öyle bir hal ki bu ailenin bir olduğu, kenetlendiği…
Acılar da yaşama dairdir ya, acılarla anlarsın kıymeti, unuttuğunu aklına düşürüverir. İşte öyledir ki acımızı da hüznümüzü de olduğu gibi yaşarız.
Ekmek zeytin bulursak onu, beksemet bulursak onu yeriz. Hiç de gocunmayız halimizden neyse odur bizim için. Bazen güler, bazen ağlar, bazen de sarılırız, yaş farkı yok bizim aramızda abi, kardeşiz. ‘Vardır elbet birbirimizden öğreneceğimiz’ deriz. Affetmeyi öğreniriz yaş aldıkça, önemsizleşir o üzüldüğümüz takıldığımız yerler bunları anlatırız kardeşe.
Kardeş de bize yaşama sevincini anlatır, daha bitmemiş umutlarını. Güzel bir şarkıya eşlik eder bunlar, sevmenin, hatırın ve merhametin, umudun nasıl önemli olduğunu anlatır. O şarkıdaki aile var ya hani ailedir ya hani, oradaki herkes mutlu olsun biz de mutluyuzdur, bazen küçük yalanlarla güzellikler yaratırız sırf iyi olsunlar diye, değeri biliriz sır çok güzel tutarız.
Kimseyi incitmemek için naif oluruz. Beyefendiliğin kitabını da yazarız. Aslında çok şey de söyleriz ama, kalbimizi de bozmayız. Ama severiz insan severiz. O şarkı öyle çalar durur hep, bitmez, zamana yenilmez, kaybolmaz, candır. Umut verir hep. Öyle bir şeydin be kardeşim. Ailemizdin. Şarkın bitmedi hala. Çünkü biz bir aileyiz kardeşim hala kardeşiz 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 08:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83