Sirius Deluxe Ailesi 5 Et'te!

2015 Yılında Alanya -Türker’de hizmet vermeye başlayan, açıldığı günden bu yana Alanya’nın yüz aklarından biri olan, Akdeniz’de özellikle Alanya’da, tavsiye edilen en iyi tesis ve misafir memnuniyeti konusunda aldığı ödüllerle adından sıkça söz ettiren, aynı zamanda misafir memnuniyeti konusunda ilk sıralardayerini korumaya devam eden Sirius Deluxe Otel Genel Müdürü İsmet Ergüleç departman müdürlerine 5 Et Mangal Restaurant’ta akşam yemeği verdi.

Sirius Deluxe Ailesi 5 Et'te!
Departman müdürlerinin tam kadro katıldığı akşam yemeğine, Sirius Deluxe Otel Housekeepıng danışmanı ve Housekeepıng derneklerinin kurucusu, HOTED onursal başkanı, başdanışmanı Hakan Halit yeni katıldı. 
Yemekle ilgili kısa bir açıklama yapan Genel Müdür İsmet Ergüleç,’’ Bu ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimine en büyük faydayı sağlayacak olan sektör turizm sektörüdür. Bu sektörün başrol oyuncuları, yani en büyük kahramanları ise emekçiler, yani çalışanlardır. Zaman zaman yaptığımız gibi bu akşam da, çalışma arkadaşlarımızla bir an olsun iş ortamından uzaklaşarak bir araya gelip, sohbet etme fırsatı bulduk. Bu vesile ile 2020 turizm sezonunun ülkemize, milletimize ve Alanya’mıza hayırlı olmasını dilerim. “dedi. 











Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020, 12:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83