Şok olayda Tek Teker Arif cephesinden açıklama var!

Tek Teker Arif lakaplı Arif R.'nin 20 yaşındaki genç bir kızla vakit geçirdiği ve onu ailesinden uzaklaştırdığı iddialarına Arif R.'nin avukatı Uğur Bülbül'den açıklama geldi.

Şok olayda Tek Teker Arif cephesinden açıklama var!
Alanya Tek Teker Arif lakaplı Arif R.'yi 20 yaşındaki bir kız babasının şikayet ettiği haberleri ile sarsılmıştı. 20 yaşındaki Ü.Ö.'nün babası Metin Ö. küçük yaştaki kızının Arif R. tarafından kandırıldığını, eve çok geç vakitlerde geldiğini iddia etmiş konuyla ilgili Saray Polis Karakolu'na şikayette bulunduğunu söylemişti. 

Bu şok iddia üzerine Arif R.'nin avukatı Uğur Bülbül konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Bülbül, açıklamasında yapılan haberlerin asılsız olduğunu iddia etti. Bülbül, "Arif R. Alanya'da tanınmış bir kişidir ve Tek Teker Arif Motosiklet Kulübü başkanıdır. Kulüp toplantılarına ve etkinliklerine herkes gelebilmektedir.

Haberde bahsi geçen Ü. Ö. isimli kız da bu toplantılara veya etkinliklere zaman zaman katılmıştır. Ü. Ö. isimli kişi 20 yaşındadır ve heryere gitmekte özgürdür. Metin Ö. isimli haberi veren kişi, kızını dövmekten, kızına yaklaşmama kararı çıkartılmış bir kişidir. Bu nedenle Ü. Ö. isimli kız Saray Polis Karakolu'na ifade vermiş ve babası hakkında uzaklaştırma kararı çıkartmıştır. Arif R. hiç kimseyi zorla alıkoymamaktadır, zorla tutmamaktadır. Haber asılsızdır. Arif R. hakkında hiçbir şikayet bulunmamaktadır. Savcılıkça açılmış bir soruşturma yoktur. Ancak Alanya Cumhuriyet Savcılığınca Metin Ö. adına kızını dövmekten ve ölümle tehdit etmekten başlatılmış soruşturma vardır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83