Sokağa çıkma kısıtlaması başladı!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan ve 56 saat süren sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, kısıtlamaya ilişkin detaylara yer verildi. Bakanlık, bu akşam saat 21.00'de başlayan ve pazartesi günü saat 05.00'te sona erecek kısıtlamaya ilişkin bir hatırlatma yayınladı. Bakanlık daha sonra 81 il valiliğine ek bir genelge göndererek, kısıtlamadan muaf olacaklara ilişkin bilgiler yer verdi.

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı!
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 18 Ocak Pazartesi saat 05.00'te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

BAKANLIK DETAYLARI PAYLAŞTI

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, hafta sonlarına yönelik uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının altıncı uygulamasının bugün saat 21.00'de başlayıp pazartesi sabah 05.00'de sonlanacağı hatırlatıldı.

Bakanlık tarafından daha önce çıkarılan genelgelerle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirlerin alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler bugün saat 20.00'ye kadar, cumartesi ve pazar günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebileceklerdir.
















Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 21:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83