Sönmez'den Yücel ve Güney'e plaketli teşekkür

Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, Başkan Adem Murat Yücel ve Koordinatör Hüseyin Güney'e plaketle teşekkür etti.

Sönmez'den Yücel ve Güney'e plaketli teşekkür
Sapadere yangınının yaraları sarılıyor. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında meydana gelen orman yangını yoğun çabalar sonucu söndürülmüş, Sapadere, Fakırcalı ve Beldibi Mahallelerinde etkili olan yangında binlerce ağaç kül olmuş ve hayvanlar telef olmuştu. Alanya Orman İşletmesi başta olmak üzere çevredeki belediyelerin yanı sıra yangının söndürülmesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi iş makineleri, itfaiye ekipleri ve personeliyle yangının söndürülmesinde büyük katkı sağlamıştı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de bölgede incelemelerde bulunmuş, halkın yaralarını sarma konusunda önemli katkılar sağlamıştı. 9 ay öce yaşanan yangında büyük katkı sağlayan isimlere; Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, Başkan Adem Murat Yücel ve Koordinatör Hüseyin Güney'e plaketle teşekkür etti. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Antalya Büyükşehir Belediyesi her alanda şehrimize hizmet ediyor. Yangın afeti hepimizin ciğerlerini yaktı. Bu sıkıntılı süreçte iş makineleri, itfaiye ve personelimizle elimizden gelen desteği verdik. Burada kurumların işbirliği önemli bu üzücü olayda bu yardımlaşmayı çok iyi yaptık. Biz Alanya için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.“ dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Alanya Orman İşletme Müdürümüz Yücel Sönmez'e nazik ziyareti için teşekkür ederim." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83