SORUNUNU DİNLEMEDİĞİ VATANDAŞ KALMADI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, öğlen yemeğinde Huzurevi sakinleri ile bir araya gelirken, İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi mensuplarını da makamında kabul etti.

SORUNUNU DİNLEMEDİĞİ VATANDAŞ KALMADI
HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE ÖĞLE YEMEĞİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Huzurevi sakinlerine sürpriz bir ziyarette bulunarak birlikte öğle yemeği yedi. Öğle yemeği saatinde habersiz bir şekilde Huzurevini ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven’i karşılarında gören Huzurevi sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Kaymakam Tanrıseven yemekten sonra masaları tek tek dolaşarak Huzurevi sakinleri ile sohbet etti, sorunlarını dinleyip hal ve hatırlarını sordu. Kaymakam Tanrıseven, Huzurevi Müdürü Uğur Özgün’den ise çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Huzurevi sakinleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in sık sık yaptığı bu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

ÖĞRENCİ KONSEYİNDEN ZİYARET

Öte yandan Alanya İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

2015/2016 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Alanya İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi mensupları, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret ettiler. Kaymakam Tanrıseven öğrenciler ile bir süre görüşerek sohbet etti. Öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulunurken okula yeni gelen öğrencilere destek olarak yol gösterici olmalarını istedi. Tanrıseven, öğrencilere Avrupa Birliğine dönük projelerinde hayata geçirilmesi tavsiyesinde bulunurken öğrenci değişim programlarının önemli olduğunu söyledi. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, bu tür değişim programlarının Alanya açısından da bir zenginlik olacağını belirtti. 

Ziyarette Alanya İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi mensupları da Öğrencilerin sorunlarını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e anlattılar.

“ALANYA’YA VE ÜNİVERSİTEMİZE SAHİP ÇIKALIM”

 Önümüzdeki dönem içersinde yapmak istedikleri projeler hakkında Kaymakam Tanrıseven’e bilgi veren öğrenciler, projeler için destek istediler. İşletme Fakültesi Öğrenci Konseyi mensupları “Hepimiz elimizi taşın altına koyarak Alanya’ya ve Üniversitemize sahip çıkmalıyız” dediler. İşletme Fakültesi Öğrencileri kendilerini kabul edip dinlediği için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 15:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83