Süleymanlıların yeni lideri Alihan Kuriş'ten ilk mesaj

Türkiye’nin köklü cemaatlerinden birisi olan ve Alanya'da etkin olan “Süleymancılar” olarak adlandırılan Süleyman Hilmi Tunahan’ın hizmet metodunu benimseyenlerin yeni lideri Alihan Kuriş olmuştu.

Süleymanlıların yeni lideri Alihan Kuriş'ten ilk mesaj

 Alanya'da etkin olan Süleymanlıların yeni lideri 34 yaşındaki Mimar Alihan Kuriş, Ahmet Denizolgun’un vefatından sonra şu açıklamayı yaptı:

banner111
“Madem ki dünya hayatı devam ediyor, o zaman İslam dini devam edecektir. Madem ki İslam dini kıyamete kadar devam edecek,  o zaman hizmetlerimiz yani Allah'ın dinine, kitabına hizmet kıyamete kadar devam edecektir.
Büyüğümüzün vefatı kesinlikle bizi ye'se düşürmemelidir. Biz dağılmadan parçalanmadan hizmete devam edeceğiz. "Bunlar da artık dağılır" diyenlere şunu demek lazım, bizim hizmetlerimiz daha önce iki defa bu imtihanı verdi. Biz dağılsaydık efendi hazretlerinin irtihalinden sonra dağılırdık. Ne o zaman ne de Kemal bey ağabeyimizi kaybettikten sonra, kendimizi kaybetmedik. Kıyamet sabahına kadar da Allah'ın izniyle kaybetmeyeceğiz.
Allah'ın kılıçlarından bir kılıç çıkıp başımıza geçerek bu bayrağı taşımaya devam edecektir. Biz de aynı samimiyet ve teslimiyetle onun yanında devam edeceğiz. Başta hazretimiz olmak üzere,   piranımız ve muhterem büyüğümüz de böyle isterdi. Zaten daha büyüğümüzün verdiği müjdeler tahakkuk edecek inşaallah.
Cenab-ı Hakk muhteşem ve muhterem büyüğümüzün şefaatlerine layık eylesin. Ona layık kardeş olmayı nasip etsin. Allah gani gani rahmet eylesin.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2016, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83