SÜMER'DEN ÇAĞRI VAR

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, kurban bayramı mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

SÜMER'DEN ÇAĞRI VAR
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, kurban bayramı mesajı yayımladı.

Ülkemiz ve Müslüman alemi için en önemli günlerden birisi olan Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Sümer, “Bayramlar, sevgi, kardeşlik, barış, dayanışma ve paylaşma gibi evrensel insani değerlerin en çok uygulanması gereken günlerin başında gelir. İhtiyaç sahiplerine elimizi uzatarak, kavga ve kırgınlıkları bitirmemiz gereken bugünlerin ülkemize barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Komşu ülkelerde kan ve gözyaşı sürerken, binlerce kişi hayatını kaybetmiş, milyonlarca kişi evinden, yurdundan göç etmek zorunda kalmışken, ülkemiz de bu ateş çemberinin içine çekilmek isteniyor. Ülkemizdeki güven ve istikrarı bozmayı amaçlayan hainler, içeriden ve dışarıdan aldıkları destekle güvenlik güçlerimize karşı düzenledikleri saldırılarla milletimize derin acılar yaşattı. Ateş sadece düştüğü yeri değil, tüm milletimizi yaktı. Vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden kahraman güvenlik güçlerimize, bu mübarek günde Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.
Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Sümer, “Halkımızın mutluluk ve huzurunu bozmayı amaçlayan terör saldırılarına karşı tek vücut olarak hep birlikte karşı koymamız gerekir. Yüzlerce yıldır bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşayan halkımızın birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Halkımızdan bu mübarek günlerde, başta şehit yakınları olmak üzere, ihtiyaç sahiplerini, yaşlıları, öksüz ve yetimleri unutmamalarını, bayramın feyz ve bereketini onlarla birlikte paylaşmalarını istiyorum.”
Sümer ayrıca, Kurban Bayramı’nın ikinci günü saat 16.00’da AK Parti İl Binasında bayramlaşma töreni düzenleneceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83