Süper Fırın Alanya'da

Aykar Group Endüstriyel Mutfak, Soğutma ve Market Ekipmanları Mağazası'nda Rational XS'nin ev, restoran ve otel tipi fırınları tanıtıldı

Süper Fırın Alanya'da
Oba Mahallesi, Çarşamba Caddesi'nde bulunan Aykar Group Endüstriyel Mutfak, Soğutma ve Market Ekipmanları Mağazası'ndaki Rational XS fırınlarının tanıtım toplantısında Aykar Group yöneticileri Ali Cantez ve İlyas Kıldırgıcı'nın konukları arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney  ile gazeteciler de vardı.  

SÜPER FIRIN TANITILDI

Rational AG Akdeniz Bölge Danışmanı olan şef Zeynel Taş, satış noktaları olan Aykar Group Endüstriyel Mutfak, Soğutma ve Market Ekipmanları Mağazası'nda kurulan mutfakta, Rational XS fırınlarının üstün özelliklerini uygulamalı olarak gösterdi. Et, tavuk, balık, pizza, ciğer ve sebze gibi ürünleri pişirip, konuklarına tattıran Taş "Rational konveksiyonlu (kombi) fırınlar mükemmel teknolojileri sayesinde birçok yemeği aynı anda, farklı raflarda ve farklı ısılarda pişirebilmektedir. Rational fırınlarda patentli teknolojisi HiDensityControl sayesinde, sıcaklık, buhar ve zaman kombinasyonuyla en zor yemekleri pişirirken size yüksek kalitenin konforunu sunmakta, hassas sensörleri sayesinde dakikada 60 kez sistem verilerini değerlendirerek inanılmaz sonuçlar elde etmenizi sağlamaktadır. Size daha çok vakit kazandırır ve maliyetinizi minimuma indirir. Rational fırın tablet deterjanı ve parlatıcısı sayesinde kendi kendisini yıkama özelliğini tek düğmeye basmanızla yapabilmektedir, çok az su tüketerek etkili hijyeni sağlamaktadır" dedi.  



ENERJİ MALİYETİ 1 TL  

İki tavuk çevirme yapmanın normalde iki saat sürdüğünü ancak Rational fırında 1 saatte piştiğini söyleyen Taş "Bu fırın size enerji sarfiyatını da bildirir. Örneğin, 1 saatte pişen iki tavuk çevirmenin enerji maliyeti yaklaşık 1 TL. Bu fırınla sadece çorba yapamazsınız. Çorba dışında aklınıza gelecek her türlü yemeği en güzel şekilde yaparsınız. Üstelik bu fırınla derin yağda kızartılarak yapılan yemeklere de veda edeceksiniz. Bu yemekleri, üzerine sadece yağ püskürterek aynı lezzette yiyeceksiniz. Bu da daha sağlıklı yemekler anlamına gelir" dedi. Rational'le birlikte sadece fırın sunmadıklarını, profesyonel çözümler de sunduklarını söyleyen Taş "Binlerce yemeğin pişme ayarını da Rational fırınla tüketicilerimize sunuyoruz. Yani, Rational fırını olanlar, yumurta kırmasını bilmese dahi usta şeflerin elinden çıkan yemekleri yapabilirler. Kendileri ayarlayıp, çok beğendikleri yemekleri de dijital sisteme bir isim vererek kaydedebilir, daha sonra aynı yemeği istediklerinde tuşa dokunarak aynı yemeği alabilirler" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83