Taksiciler Şirin'e destek verdiler

Kargıcaklı taksici esnafı Hüseyin Güney'i ziyaret ederek İlyas Şirin'e destek verdiklerini söylediler.

Taksiciler Şirin'e destek verdiler
Mahmutlar Taksi'de bulunan 15 taksici esnafına 15 adet ticari taksi satın aldıran Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya'ya, "Kafana göre işlem yapamazsın" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel engel olmuştu. 

Başkan Türel'in bu çıkışından sonra basın açıklaması yapan Akkaya, Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin'i suçlayarak, "Kargıcak Taksi'ye gaz veren İlyas Şirin'dir. Kargıcak taksi ile arasında menfaat çıkar ilişkisi var" demişti. Akkaya'nın bu açıklamasının ardından Kargıcak Taksi Durağı Başkanı Mehmet Avcı ve taksiciler, Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti. 

BİR YILDIR UĞRAŞIYOR

Mahmutlar'daki taksi problemine adaletli bir yaklaşım gösterip "Ranta geçit vermem" diyerek Akkaya'nın talebini reddeden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden taksici esnafı, "Akkaya bir yıldır Mahmutlar Taksi ile uğraşıyor. Talepleri kanunlara uygun değil. Bunun için de Büyükşehir tarafından hep reddediliyor. İstedikleri olmayınca Hizmet Birimi Müdürü İlyas Şirin'i suçluyor. Şirin'in bizimle menfaat ilişkisi varmış. Biz Şirin'i bir defa gördük. Akkaya'yı bu iddiasını ispat etmeye davet ediyoruz. İspat edemezse istifa etsin. İnsanların onuruyla şerefiyle hiç kimsenin oynamaya hakkı yoktur" dediler. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 13:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83