TAMRAK'IN YÜREK BURKAN HİKAYESİ

Alanya GHSİ Müdürü Erdal Tamrak eşini ve üç çocuğunu kaybettiği 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde Yalova'ya giderek anma programına katıldı.

TAMRAK'IN YÜREK BURKAN HİKAYESİ

Alanya Gençlik İlçe ve Spor Müdürü Yalova'da görev yaptığı 1999 yılında 17 Ağustos depremine şahit olmuştu. Depremi bizzat yaşayan Tamrak deprem sırasında eşini ve üç çocuğunu kaybetmişti. Bugün acı depremin yıl dönümü. Erdal TAmrak'ta bu sebepple Yalova'ya giderek anma programına katıldı. Tamrak acısını ise şu sözlerle dile getirdi:

banner111
Gölcük-Yalova 17 Ağustos 1999 - 17 Ağustos 2015, tam 16 yıl olmuş. O tarihte Yalova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevli iken 17 Ağustos depremini yaşadım. Eşimi ve 3 çocuğumu kaybettim. 16 yıllık eşim Nejla, 15 yaşında oğlum Gökhan, 14 yaşında kızım F. Gökçe ve 5 yaşında oğlum Mehmethan Alperen'i kaybettim. 17 Ağustos 2015 bu gece 03:02'de Yalova Depremi yıl dönümünde depremi yaşamış kader birliği ettiğim değerli dostlarımızla birlikteydim. Depremi  yaşamış ve de benim gibi Canlarını kaybetmiş dostlarla dua ve tekbirlerle Canlarımızı yad ettik. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Nurlar içinde yatsınlar. Allah'ım bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın ülkemize. Bizleri bu önemli gecede yalnız bırakmayan başta çok değerli aile dostum kader birliği abim Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova protokolü ve Yalovalılara şükran ve saygılarımı sunarım.


Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83