Tan Sağtürk Alanya'ya geliyor

Alanya Belediye Tiyatrosu’nun 1.’sini düzenleyeceği ‘Ustalarla Söyleşi’ programı 10 Şubat 2018 tarihinde saat 16.00’da Tan Sağtürk’ün katılımıyla gerçekleşecek.

Tan Sağtürk Alanya'ya geliyor
Alanya Belediyesi, vatandaşların sosyal aktivitelerini genişletmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. 2014 yılından bu yana tiyatro çalışmalarıyla herkesin takdirini toplayan Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü yeni bir projeye daha imza atıyor. Ustalarla Söyleşi isimli programın ilk bölümünde Tan Sağtürk tecrübelerini Alanyalı vatandaşlarla paylaşacak.

HER AY BİR USTA ALANYA’DA

10 Şubat tarihinde birincisi düzenlenecek olan Ustalarla Söyleşi programı her ay düzenli olarak tekrarlanacak. Her ay bir usta isime ev sahipliği yapacak olan Alanya Belediye Tiyatrosu gelecek ay ise Altan Erkekli’yi konuk edecek.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, programa katılacak misafirlerin sanata ve hayata dair tecrübelerini aktaracağı bu sıcak söyleşi programına tüm vatandaşları davet etti. 10 Şubat 2018 saat 16.00’da düzenlenecek Ustalarla Söyleşi programı için davetiyelerin Alanya Kültür Merkezi’nden temin edilebileceği açıklandı. 


Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83