Tanrıseven'den '10 Kasım Mesajı'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tanrıseven'den '10 Kasım Mesajı'

 Kaymakam Tanrıseven'in mesajı şöyle:

banner111
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 78'inci yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirmiştir. Milletimiz O’nun önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış, kurulan Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; üstün zekâsı, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası ve olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyeti’ni yükselttiği nokta ile güçlü bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatlamıştır.

10 Kasım, Milletimiz için Atasını Anma Günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyet'in erdemlerine sadakatini ve Atatürk'ün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür.

Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. Cumhuriyetimizi yaşatmanın ve yüceltmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmamalıyız.

Aziz Atatürk; 

Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için bize emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi, ilke ve hedefleriniz doğrultusunda güçlü kılma ve Türkiye'yi daha ileri seviyelere ulaştırma çabalarımız artarak devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 78. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83