Tanrıseven'den öğretmenlere mesaj

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 24 Kasım "Öğretmenler Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tanrıseven'den öğretmenlere mesaj

 Kaymakam Tanrıseven'in mesajı şöyle:

banner111
Günümüzde, ülkelerin geleceğini, genç nesillere verilen eğitimin başarısı belirlemektedir. Eğitimin başarıya ulaşmasının temelinde de öğretmenlerimiz gelmektedir. Bu bakımdan öğretmenlik mesleği, milletlerin kaderini belirleyen, geleceğini tayin eden yüce bir meslektir.

Devletimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk, 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını alma yeteneğini elde edememiştir’ diyerek, öğretmenlik mesleğinin ve eğitimin önemini ifade etmişlerdir.

Değerli öğretmen arkadaşlarım;

Büyük Önder'in bu sözünü kendinize rehber ederek sizlere emanet edilen çocuklarımızı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve yücelten, Türkiye Cumhuriyeti devletinin daha da kalkınması ve güçlenmesi için çalışan bireyler olarak yetiştirmelisiniz. Çünkü sizlerin yetiştirdiği çocuklarımız, ülkemizin geleceğidir. Onlara verdiğiniz her doğru bilgi devletimizin ve milletimizin aydınlık ve çağdaş uygarlık yolunda bir adım daha ileri gitmesini sağlayacaktır.

İlçenin Kaymakamı olarak, ülkemiz genelinde olduğu gibi Alanya'da görev yapan öğretmenlerimizin görevlerini tam olarak yerine getirdiklerine inanıyorum. Alanya'da öğrencilerimiz son yıllarda yapılan sınavlarda büyük başarı sağlamaktadırlar. Sınavlarda alınan bu başarılar öğretmenlerimizin özverili çalışmalarının büyük bir göstergesidir.

Bu duygularla; tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Devletimizin kurucusu Başöğretmen Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlık ve mutluluk dileklerimle çalışan öğretmenlerimize başarılar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 09:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83