Tanrıseven'e anlamlı plaket

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven için düzenlenen veda yemeğinde Alanya'daki yerleşik yabancılar, Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür plaketi verdi. Yerleşik yabancılar, Tanrıseven'e, "Gönlümüzdeki yeriniz bambaşka" dediler.

Tanrıseven'e anlamlı plaket

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in veda yemeğine, Alanya'da yerleşik olan ve "Yeni Alanyalılar" olarak da adlandırılan yabancı uyruklular da geniş bir katılımla yer aldılar. Yerleşik yabancılar adına konuşan İngiltere vatandaşı Andrew J. Cameron, Tanrıseven'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

banner111
"DİLİMİZİ ANLAYAN, BİZE DEĞER VEREN KAYMAKAM"

Cameron, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile çalışmaktan son derece memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: "Dilimizi, halimizi anlayan bize değer veren Kaymakamımızın kapısı bize her zaman açıktı. Yerleşik yabancılar olarak, Tanrıseven gibi bir insanı tanımaktan büyük onur duyduk. Kaymakamımız çıtayı çok yükseltti. Kendisini çok özleyeceğiz."

Yeni Alanyalılardan Margaret Brown da kendi ülkesinde hastanede yatarken, Kaymakam Tanrıseven'in kendisini arayarak "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğunu ve bunu unutamadığını belirtti.

KARAOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu da Kaymakam Tanrıseven'in yerleşik yabancıların her sorunuyla yakından ilgilendiğini belirterek kendisine teşekkür etti.

"TANRISEVEN'E PLAKET"

"Gönlümüzdeki yeriniz bambaşka" diyen Alanya'da yerleşik yabancılar Kaymakam Tanrıseven'e yaptığı hizmetler için bir teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 10:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83