TANRISEVEN ODA ODA GEZİP SORUNLARI DİNLEDİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası, Minibüscüler Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, Ziraat Odası ve Esnaf-Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

TANRISEVEN ODA ODA GEZİP SORUNLARI DİNLEDİ
Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretine Pansiyoncular ve Lokantacılar Odasından başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, 2015 yılı Turizm sezonun olumlu ve olumsuz taraflarının değerlendirmek amacıyla Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirtti. Kaymakam Tanrıseven, Sivil toplum kuruluşları ile sorunları tespit ederek birlikte el ele çözüme kavuşturmak ve 2016 yılı sezonuna şimdiden hazırlanmak gerektiğini söyledi.
Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlık, Belediye, Antalya Büyükşehir Koordinatörlüğü, Sivil Toplum Kuruluşları, Turizmciler ve esnaflar ile birlikte sorunların üstesinden gelineceğini belirtti. Tanrıseven, önümüzdeki günlerde bir toplantı düzenlenerek tespit edilen sorunların da masaya yatırılacağını ifade etti. Alara çayından Kargıcak'a kadar ulaşımda bir ring oluşturulması gerektiğini de belirten Kaymakam Tanrıseven, böylece Çarşı merkezinin canlanacağını, hem esnafın hem de otelcinin kazanacağını söyledi. Kaymakam Tanrıseven, 2015 yılı Turizm sezonunun çok iyi geçmese de bayram tatilinin esnafın yüzünü güldürdüğünü belirtti.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Pansiyoncular ve Lokantacılar Odasının ardından Minibüscüler Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odasını, Ziraat Odasını, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını sıra ile ziyaret ederek sorunları dinledi.

ODA BAŞKANLARINDAN TANRISEVEN'E TEŞEKKÜR

Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci yapmış olduğu değerlendirmede, Turizm sezonunun çok iyi geçmediğini belirterek beklenenin altında bir sezon yaşandığını söyledi. Pansiyoncular ve Lokantacıların sorunlarını anlatan Değirmenci, Kaymakam Tanrıseven’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Minibüscüler Otobüscüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Doğan Bacak ise yaptığı konuşmada Okul sezonunun başlaması ile birtakım sorunlarının olduğunu belirterek Kaymakam Tanrıseven’den yardım istedi. Bacak, Kaymakam Tanrıseven’e ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

MUSLUOĞLU ÇİFÇİNİN SORUNLARINI ANLATTI

Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu’da yoğun tarım sezonunun başladığını belirterek çiftçinin sorunların dile getirdi. Musluoğlu, özelikle sera üreticiliğinin teşvik edilerek desteklenmesi gereğini söyledi. Başkan Musluoğlu, Kaymakam Tanrıseven’e yoğun tarım sezonu başlarken sorunlarını dinlemek üzere yaptığı bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

DEMİR "KAYMAKAM TANRISEVEN HERZAMAN YANIMIZDA"

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ise yaptığı konuşmada esnafın bir takım sorunlarının olduğunu ancak bunların adım adım çözüldüğünü belirtti. Odaya kayıtlı 4 bin esnaf olduğunu söyleyen Başkan Demir, Kaymakam Tanrıseven’in her zaman esnafın yanında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Demir, Kaymakam Tanrıseven’e yapmış oldukları ziyaretten dolayı ayrıca teşekkür etti

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83