TANRISEVEN YASAL İŞLEM BAŞLATIYOR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, yürüyüş gecesiyle ilgili şahsına yönelik eleştileri yanıtladı ve bazı kişiler hakkında yasal işlem başlatacağını duyurdu.

TANRISEVEN YASAL İŞLEM BAŞLATIYOR

 Tanrıseven, kendisine ait sosyal medya hesabından şu açıklamalara yer verdi:  

banner111
"Pazar günü Alanya'da yapılan yürüyüşün güzergahının değiştiği haberini aldığımda hemen yürüyüş olan bölgeye giderek gösteri yapan vatandaşlarla görüştüm. Bir konuşma yaparak "Bayrak bizim bayrağımız, Devlet hepimizin devleti. Lütfen Alanya'ya ve Ülkemize zarar vermeyelim" dedim. 


"BU BAYRAK İÇİN DAĞILIN"


Elimde bayrak ile yaptığım konuşmada "Bu bayrak için dağılın" dedim. Sağduyulu bir çok vatandaşımız dağıldı ve çarşı içinde herhangi bir olay olmadı. Görüştüğüm öfkeli kalabalık "HDP tabelasının indirilmesini" talep ediyordu. Ben de bunu görüşeceğimi söyledim. 


HDP'LİLERE "PARTİ TABELASINI İNDİRİN" DEDİM


Daha sonra Çarşı içinde civarı gezerken HDP'li olduğunu söyleyen bir grup geldi. Bu gruba ciddi bir gerginlik olduğunu belirterek derhal parti binasını terk ederek evlerine gitmelerini söyledim. Sonra da kendilerine "Vatandaş çok öfkeli. Gerginliğin yatışması için Parti tabelanızı indirebilir misiniz" dedim. Bir parti görevlisi de tabelalarının kendileri için vazgeçilmez olduğunu söyleyerek tabelalarını indirmeyeceklerini belirtti. Kendileri indirmediği taktirde hiç bir makamın herhangi bir parti tabelasını indirme yetkisi bulunmamaktadır. 


ALANYA'YI KARIŞTIRMAK İSTEYENLER VAR


Hal böyle iken, Alanya'yı karıştırmak isteyen bazı art niyetli kişiler, HDP'li grup ile aramızda geçen konuşmanın ilk kısmını keserek sadece son kısmını internet sitelerine ve Facebook'a yüklemiştir. Orada olan bir çok kişi bu konuşmaya şahittir. HDP'lilere "Tabelanızı indirin. Gerginlik yatışsın" diyen bir Kaymakamın konuşmasının bu kısmını keserek, son kısmını kamuoyuna sunmak art niyetli ve ortalığı karıştırmaya yönelik bir davranıştır. Bu durum, "İçkiliyken namaza yaklaşmayın" ayetindeki "İçkiliyken" kelimesini çıkarıp, Kur'an'da "Namaza yaklaşmayın" diyor yorumunu yapan zihniyetten farksızdır.


"YALANLARA VE ÇARPITMALARA İTİBAR ETMEYİN"


Hazreti Ömer "Dicle'nin kenarında bir kuzuyu kurt kapsa hesabı benden sorulur" diyor. Bütün Kaymakamlığım boyunca bu sözü kendime şiar edindim.
Ben bir Mülki amir olarak evimde oturup olan biteni seyretmedim. Aksine ilk andan itibaren, vatandaşımıza ve Alanya'ya zarar gelmesin diye öfkeli kalabalığın yanına giderek yatıştırmaya çalıştım. Yerel gazetelerde ve bütün ulusal televizyon kanallarında yayınlanan haberlerde bu durum sabittir. Keza bir yıldan bu yana Alanya'da yaptığım çalışmalar da herkesin gözü önündedir. 


Değerli Dostlar,
Alanya sevgi diyarıdır ve Alanya Halkı sağ duyuludur. Halkımız, Devletin düzenini, Mülki Amiri ve kolluk kuvvetlerini hedef alan müfterilerin oyununa gelmeyecektir. Halkı kin ve nefrete sürüklemek için bu videoyu keserek servis yapanlar ve iftira edenler hakkında da yasal işlem yapılacaktır."


Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 21:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serdal şahiner
serdal şahiner - 9 yıl Önce

sn kaymakamın sorumluluk sahibi bir şahsiyet oldugunu düşünüyorum.kaymakamı suçlamak pek gerçekçi degil.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83