TAPU 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tapunun Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Alanya Tapu Müdürü Çetin Özdemir'i ve Tapu Müdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

TAPU 169. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

 Tapunun 169. yıldönümü dolayısıyla Alanya Tapu Müdürü Çetin Özdemir ve Tapu Müdürlüğü çalışanları, Alanya Kaymakamı Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. 1847 yılında Tapunun kurulduğunu ifade eden Tapu Müdürü Çetin Özdemir, Alanya Tapu Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Kaymakam Tanrıseven’e bilgi verdi. Tapu Müdürü Çetin, "Tapunun 169 yılını kutluyoruz. Müdürlüğümüze günde 500 civarında iş ve işlemler için vatandaşımız ile birlikte yerleşik yabancı vatandaşlarımız da geliyor. Tapunun Müdürlüğümüzün169. Yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledik. Gelen misafirlerimize ikramlarda bulunduk. Bu zamana kadar çalışmalarımıza verdikleri destekten dolayı Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ediyorum" dedi.

banner111
”MÜRACAATLAR 24 SAATİ GEÇMEMELİ”

Tapu Müdürü Çetin Özdemir'den bilgiler alan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Tapu Müdürlüğü, Alanya'nın en yoğun kurumları arasında. Vatandaşlarımızın ve Alanya'da yaşayan yerleşik yabancıların iş ve işlemlerini en kısa sürede yapmalısınız. Vatandaşlarımızın müracaatlarının yanıtlanması azami 24 saati geçmemeli. Vatandaşın işini süresinde yapmak görevimizdir. Güler yüzle vatandaşımızı karşılayıp aynı şekilde de uğurlamalıyız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2016, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83