Taş'dan Çavuşoğlu'na forma yanıtı

Dün A. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, Kerim Taş'a yönelik sert eleştirilerine Kerim Taş'tan yanıt gecikmedi.

Taş'dan Çavuşoğlu'na forma yanıtı
Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, dün Alanyaspor storede yapılan bir etkinliğe katılarak bir takım açıklamalarda bulunmuştu. Kulübü haksız yere eleştirenleri hedef alan Başkan Çavuşoğlu, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş'a sert sözlerle yüklenmişti. 

ÇAVUŞOĞLU NE DEMİŞTİ?

Çavuşoğlu, Kerim Taş için; 

"Bir tane oda başkanı yazmış dün; ‘Alanyaspor’un gelirleri Türkiye’de bir çok kulübün ilerisinde’ diye. Kendisini de aradım dedim, 'Herhalde kulübün mali işlerini siz yürütüyorsunuz da bizim haberimiz yok' diye. 'Biliyor musun ne kadar gelirimiz var?' dedim. ‘Bilmiyorum’ dedi. Yani bildiğin bir şey var mı, yok. Hiçbir şey bilmiyor. Bilmiyorsan o zaman susacaksın kardeşim. Odanın başkanlığını yapıyorsun ama hiç bir şeyden haberin yok. Daha düne kadar kulübün sahte forması ile dolaşıyordun bir şenlikte seni rezil ettim, ondan sonra gittin Alanyaspor forması aldın. Kendisine de net bir şekilde bunları söyledim. Bunu niye anlatıyorum: Örnek olsun diye anlatıyorum. Kimse kusura bakmasında haksız eleştirilerin karşısında da dimdik dururuz. Hadsizlerin de hadlerini bildirmesini biliriz." ifadelerini kullanmıştı.

KERİM TAŞ YANIT VERDİ

Bu sözler üzerine Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş sosyal medyadan bir açıklama yaparak, "Arkadaşlar üzerimdeki forma orjinal olmayabilir, fakat bin 500 kişinin katıldığı şenlikte sadece benim üzerimde forma var. Teşekkür edileceğim yerde forma sahte diye rezil edilmişim. Giydiğim bu formayı giydiğim hiç bir yerde ne utandım ne de rezil oldum. Gururla giydim ve giymeye devam edeceğim." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 09:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83