Taşatan Yolu'nda mutlu son

Büyükşehir Belediyesi, Alanya ve Gündoğmuş halkının dört gözle beklediği Taşatan yolunda sürdürdüğü ikinci etap asfalt çalışmalarında sona geldi. Yaylalara ulaşımda geçiş noktasında bulunan Ağustos ayı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Taşatan Yolu'nda mutlu son

 Merkezdeki hizmetleri ilçelere taşıyan Büyükşehir Belediyesi, sınırları içerisinde yer alan kırsal bölgelere modern ulaşım olanakları sunuyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri daha öce Taşatan Yolu’nun 17 km’sini asfaltlamıştı. Kalan 14 km’lik bölümün Yeniköy Samsa arasındaki 6 km’sinin asfaltı da tamamlandı. Ekipler şu sıralar, Erikli, Yassımuar, Samsa ve Kadıyakası arasındaki 8 km’lik bölümde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların bayramdan önce tamamlanması planlanıyor.

banner111

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney Taşatan’a giderek asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Akdemir ve Güney, daha sonra bölgede yaşayan Alanya ve Gündoğmuş sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlar, “Atalarımızın kullandığı bu yolun yıllardır yapılmasını bekliyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel göreve gelir gelmez yolu programa aldı ve toplam 30 km’sini de asfaltladı. Kendisinden Allah razı olsun. Türel ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

YAYLALARA GİDEN ÖNEMLİ BİR YOL

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Taşatan yolunun Alanya ve Gündoğmuş halkının kullandığı mahalle ve yaylalarına giden önemli güzergah olduğunu belirterek, “Bu yolun yapılması yıllarca Alanya kamuoyunda konuşuldu. Yolun 13 kilometrelik bölümü Özel İdare döneminde bizlerin girişimiyle asfaltlandı. Kalan kısmının 17 kilometresini de geçen yıl asfaltlamıştık. Şimdi kalan bölümü tamamlıyoruz. Bayramdan önce Taşatan Yolu’nun asfalt sorununu kökten çözmüş olacağız. Bölge halkına şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83