Telekom Kavşağı'nda trafik işkenceye dönüştü

Dün gece sular altında kalan Telekom Kavaşağı'ndaki battı çıktıda çalışmalar devam ediyor. Battı çıktının kullanılamaması nedeniyle trafik felç olmuş durumda.

Telekom Kavşağı'nda trafik işkenceye dönüştü
Dün gece Alanya'da yağan yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar sular altında kalmıştı. Çevreyolunda ise geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan battı çıktıyı su basması üzerine bir minibüs ve bir otomobil sular altında kalmıştı. Otomobil sürücüsü ise tamamen su altı kalan araçtan kendisini dışarıya atarak yüzerek kurtulmuş, suya batan araçları ise olay yerine gelen çekiciler çıkarmıştı.

BALÇIK İÇİNDE

Alanya dün gece bu olayla sarsılırken, olay yerindeki çalışmalar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde işbaşı yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler battı çıktıyı açmak için yoğun çaba sarfediyorlar. Ancak battı çıktının içi adeta balçıka dönmüş durumda. Tamamen çamurla kaplı olan battı çıktının yeniden açılmasının uzun bir süre alacağı öğrenildi. Ekipler battı çıktının içindeki çamuru tamamen temizleyecek daha sonra ise su basmasına neden olan durum tespit edilerek, konu hakkında çalışma yapılacak. 

TRAFİK FELÇ OLDU

Battı çıktının kapalı olması sebebiyle Telekom Kavaşağı'nda trafik adeta felç olmuş vaziyette. Sağ ve sol şeritteki yollardan trafik akışı sağlanmaya çalışılsada bu yolların çok dar olması sebebiyle araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar nedeniyle trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı. Işıklarda dakikalarca bekleyen ve aynı ışığa 2-3 kez yakalanan vatandaşlar duruma isyan ettiler ve çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istediler. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 10:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83