TEMİZLİK SEKTÖRÜNDE OSKARLAR SAHİPLERİNİ BULDU

Hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan 4. Cleaner Magazine endüstriyel temizlik sektörü başarı ödülleri görkemli bir ödül töreniyle sahiplerini buldu. Türkiye genelini kapsayan ödül töreninde her yıl olduğu gibi, bu yılda 52 dalda ödüller verildi

TEMİZLİK SEKTÖRÜNDE OSKARLAR SAHİPLERİNİ BULDU
Ülke genelinden çok sayıda davetlinin katılımıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik sektörü başarı ödülleri geçesi, İstanbul Şişli Grand Cevahir Otel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Ödül Töreni düzenleme komitesi ( Jüri ) başkanlığını Hoted Alanya onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni’nin yaptığı gecede Antalya’ya ve Alanya’ ya ikişer ödül birden geldi. Organizasyon sorumlusu Ömer Karaşehirli’nin sunuculuğunu yaptığı gecenin açılış konuşmasını CM basın yayıncılık yönetim kurulu başkanı Hakkı Korkmaz yaptı. Korkmaz, davete icabet eden ve destek verip, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Komite başkanı Hakan Halit Yeni gecenin önemini belirten bir konuşma yaptı.

Yeni, konuşmasına Türk Turizminin temelinin ilk atıldığı yerin Alanya olduğuna dikkat çekerek, turizmin başkenti Antalya’dan ve turizmin incisi Cennet şehir Alanya’dan selam olsun diye başladı. Temizlik sektörünün, konaklama iş merkezleri ve hastaneler gibi birçok başlık altında varlığını sürdürdüğünü, aynı zamanda sağlıklı yaşamın korunmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Yeni, ödül töreniyle ilgili konuşmasına şöyle devam etti: ‘’ Turizmci olmam ve hijyen müdürlüğü yapıyor olmam dolayısıyla, böylesine anlamlı bir gecenin komite başkanlığını yapmaktan büyük onur duyduğumu özellikle ifade etmek isterim. Yarışmanın amacı endüstriyel temizlik sektörünün, hijyen sanitasyon, makine, ekipman, kimya, kağıt gibi konularında toplumun duyarlılığını ve farkındalığını arttırmakla beraber, insan ve çevre sağlığı konularında, sektörle ilgili başarılı çalışmalara imza atan gerçek ve tüzel kişileri ödüllendirmektir.

Endüstriyel temizlik sektörünün, sürdürülebilir gelişimi ve kalkınması doğrultusunda, sektörde birlik beraberliğin geliştirilmesi, pekiştirilmesi adına gerçekleştirilen bu gecenin geleneksel hale gelmesinden memnuniyet duyuyorum. Sayın Hakkı korkmaz ve Ana sponsor Mis Grup başta olmak üzere emeği geçen katkı sağlayan herkesi kutluyorum’’ dedi.

ANTALYA VE ALANYA’ YA 4 ÖDÜL BİRDEN GELDİ

Yılın en temiz belediyesi ödülü Antalya belediyesi, yılın gazeteci ödülü haberturizm.com sahibi ve turizmci Turgay Genç, Yılın şefi Alanya Altın Kepçe Aşçılar derneği başkanı Nail Özden, Yılın Housekeeperı Alanya Long Beach Hotel Hk müdürü Fatma Saylar’a verildi.

Yeni’nin önderliğinde açılan ve geceye tam kadro katılan housekeepıng derneklerinin başkanlarına onur ödülü takdim edildi.

Renkli görüntülere sahne olan geceye ülkenin dört bir yanından gelen Housekeeping dernekleri adeta damgasını vurdu. Hoted Alanya, Marmaris Mahed, Fethiye Fekhed, Van Dahed, İstanbul Hedd, gibi Housekeeping derneklerinin yönetim kurulu başkanları, Tarık Saylar, Pınar Kalkan Çamlar, Gülsüm Ayar Yılmaz, Rıdvan Aktaş ve Musa Yurdakul’ a onur ödülü takdim edildi. Yılın inovasyon ödülü yine konaklama sektörüne gitti. Batman Real Konak otel koordinatörü Hüseyin Aslan’a verildi. Gece, Hakkı Korkmaz, Hakan Halit Yeni ve Ömer Karaşehirli’nin teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83