Terör ihbar hattı kuruldu: Alo 140

Emniyet Genel Müdürlüğünce, Alo 140 terör ihbar hattı” kuruldu. Tanıtım amacıyla da tüm cadde ve sokaklara konuya ilişkin afişler asıldı.

Terör ihbar hattı kuruldu: Alo 140
Emniyet Genel Müdürlüğünce, terörle mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin gizlilik kuralları içerisinde daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla mevcut ihbar yollarına ilave olarak “

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli olarak kurulan bu ihbar hattının bilinirliğini artırmak aktif olarak kullanımına katkı sağlamak amacıyla “Alo 140 terör ihbar hattı” tanıtan afişleri Alanya'nın ana caddelerinde vatandaşların rahat görebilecekleri yerlere asıldı.

"TERÖRE HEP BİRLİKTE DUR DEMEK İÇİN"

Emniyet Müdürlüğünden konuyla alakalı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Terör olaylarının önlenmesi meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik vatandaşlardan alınan ihbarlar; terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara büyük katkı sağlamakta. Etkin ve kararlı bir şekilde yürütülen terörle mücadele süresince vatandaşlarımızca yapılan ihbar sonucunda çok sayıda terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği, önemli miktarlarda silah, mühimmat, patlayıcı madde ve bomba yapım malzemesinin ele geçirilmiş ve böylelikle olması muhtemel birçok terör eylemi engellenmiştir. Terör olaylarının önlenmesi meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına katkı sağlamanız için, teröre hep birlikte dur demek için şüphelendiğiniz kişi veya olayları “Alo 140 terör ihbar hattı”na bildiriniz." ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83