TGB Alanya'dan mehmetçiğe tam destek

TGB Alanya'dan mehmetçiğe tam destek
Türkiye Gençlik Birliği Alanya Temsilciliği Atatürk Anıtı önünde bir basın açıklaması gerçekleştirerek, Barış Pınarı Harekâtı’na tam destek verdi. Açıklamayı Türkiye Gençlik Birliği adına Baran Akaya gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşında destek verdiği açıklamada Akaya şunları söyledi;
 
Zafer, Savaşan Mehmetçiğin Olacak
 
''İki gün önce sevinçle karşıladığımız haber ile kalplerimizin atışı hızlandı.Türk ordusu Suriye’nin Kuzeyinde Amerikan maşası terör örgütlerine karşı “Barış Pınarı Harekatı” olacağını duyurdu.  Türkiye kararlı ve etkin mücadelesi bize zaferi müjdeliyor! Bu kararlılıkla uyarıyoruz, Mehmetçiğimizin girdiği savaşta bozgunculuk yapanlar, “Orada ne işimiz var?” diyenler de Askerlerimizin ve milletimizin kararlı duruşunda ezileceklerdir! Türk gençliği olarak cephede savaşan Mehmetçiğimizin en fazla bir adım gerisindeyiz! Hepimiz Mehmet olacağız, PKK'ya yeteceğiz.
 
PKK’yı temizlemek için, aynı zamanda Suriye hükümeti ile de hızlıca anlaşmaya varılmalıdır. Bölge ülkelerinin birleşmesi, terör örgütlerinin ve Trump’ın korktuğu tek şeydir. Türkiye’nin bir an bile kaybetmeden bu ittifakı kurarak ABD’ye daha büyük mesaj vermesi içten bile değildir.
 
Türkiye’yi tivitır üzerinden ekonomik yaptırımlarla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump’ı dün Ankara’da ABD Büyükelçiliği’nden uyardık. Alanya’dan da uyarıyoruz. Dünya artık ABD’nin efendi olduğu dünya değildir. ABD’nin Türkiye’yi mahvetme kapasitesi yoktur. Trump, Türkiye’yi tehdit edemez, binlerce tır silah yardımında bulunduğunuz terör örgütleri Mehmetçiğimizin postalları altında kalacaktır. Amerikan başkanı Trump ise Türkiye’nin son aparkatıyla yere devrilecektir!
 
Hiçbir ekonomik, askeri ya da siyasi tehdit, Türkiye’nin kararlılığını etkilememelidir.
Mehmetçiğimizin ayak sesleri Beyaz Saraya kadar ulaşmıştır!
Zafer, savaşan Mehmetçiğin olacak” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2019, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83