THK'da neler oluyor! Alanya'nın seçimi kabul edilmedi

Geçtiğimiz Mayıs ayında genel kurul yapan Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi üyeleri genel merkez tarafından gönderilen baskın seçim kararı ile şoke oldu.

THK'da neler oluyor! Alanya'nın seçimi kabul edilmedi
 Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi geçtiğimiz 19 Mayıs’ta yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirlemişti. Uzun yıllar Alanya Şube Saymanı olarak görev yapan Emine Keyaoğlu yapılan genel kurulda yeni başkan seçilmişti. Ancak, Türk Hava Kurumu Genel Merkezi seçimi kabul etmeyerek yeniden seçim kararı aldı. Seçimin üzerinden henüz 2 ay geçmeden alınan seçim kararı üyelere posta yolu ile gönderildi. 
KAYMAKAMLIK VE DERNEKLER İL MÜDÜRLÜĞÜ KABUL ETTİ

19 Mayıs’ta yapılan genel kurulda çıkan sonuçlar sonrası Alanya Kaymakamlığı Türk Hava Kurumu Alanya Şube yönetimini kabul ederek derneklerin giriş yaptığı şifreleri yeni başkan Emine Keyaoğlu’na verip adres doğrulaması yaptı. Ancak buna karşın THK Genel Merkezi’nin seçimi onaylamaması dikkat çekti. 

ESRARENGİZ ÜYELER

Yaşanan en dikkat çekici olaylardan biri de geçtiğimiz hafta bir anda THK Genel Merkezi’nden yapılan 115 üye oldu. Alanya Şubesi’nin haberi dahi olmadan Ankara’dan yapılan 115 üye akıllara soru işareti getirdi. Üyelerin yapılmasından 2 gün sonra ise seçim kararı alındı. 

THK ALANYA ŞUBESİ’NE BASKIN

THK Genel Merkez’den Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Teşkilat ve Şubeler Müdürü Ozan Şanver, yardımcısı Gökhan Kavlak, THK Alanya Şubesi’ne baskın yaparak Ankara’da yapılan 115 üyeyi şube defterine işledi. Bu işlemin ardından ise THK Alanya Şube üyelerine posta gönderilerek seçimin 23 Temmuz günü ALTSO Konferans salonunda yapılacağı iletildi. Seçim o kadar acele planlandı ki üyelere gönderilen postalardaki tebligatlara üyelerin adı dahi yazılmadı. 

METİN AKDENİZ İLE SAMİMİ

THK Alanya Şubesi’ne baskın yapan Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Teşkilat ve Şubeler Müdürü Ozan Şanver, yardımcısı Gökhan Kavlak’ın yaşanan olayların ardından THK Alanya Şube Başkanlığı için aday olacağını açıklayan Metin Akdeniz’i ziyaret ederek fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşması akıllara soru işaretleri getirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2018, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83