Tirelilere Alanya'yı örnek gösterdi

Eski Alanya yeni Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, "Alanya’da biri Devlet biri Vakıf Üniversitesi olmak üzere iki Üniversite var. Bu üniversitelerin geliştirilmesi için ciddi bir çaba sarf ettik" dedi.

Tirelilere Alanya'yı örnek gösterdi

 Tire Yerel Basını, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven “Önceliklerimiz tarım, sanayi, turizm ve yükseköğrenim olacak” dedi. Kaymakam Tanrıseven bu hedefler için kentin bütün dinamikleri ile işbirliği yapacaklarını söyledi.

banner111
Tire’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Tire’nin öncelikli hedefleri olarak şunları kaydetti: “Tire gerek tarım potansiyeli, gerek sanayisi, gerekse tarihi bir yerleşim yeri olması hasebiyle İzmir’imizin önem arz eden ilçelerinin başında geliyor. Önceliklerimiz tarım, sanayi, turizm ve yükseköğretim olacak. Bizler bu konularda yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve sanayicilerle bir araya gelerek, Kentimizi daha iyi bir noktaya getirme gayreti içinde olacağız. Bu konuda hepimize görev düşüyor.”
TİRE’YE FAKÜLTE ŞART
Kendisinin öncelikleri arasında Tire’de Yükseköğretimin geliştirilmesi konusunun da olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven sözlerini söyle sürdürdü: “Alanya’da biri Devlet biri Vakıf Üniversitesi olmak üzere iki Üniversite var. Bu üniversitelerin geliştirilmesi için ciddi bir çaba sarf ettik. Tire yükseköğretim konusunda istediğimiz yerde değil. Yeni fakülteler açılması için çalışmalar yapacağız.”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire’nin her yönüyle mümbit ve gelişmeye açık bir şehir olduğunu belirterek, vatandaşa en iyi hizmetin sunulacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83